電腦椅有冇推介(17)

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
早2日先見到有張COFB007揼落街冇人要

你上去坐下
再去清風街坐下

就知有咩分別
有冇師兄用過haworth Fern?
依度好似冇乜人討論haworth
坐緊,個人覺得好坐過HM Aeron
個頭枕係敗筆唔值得要
建議上灣仔陳列室試坐咗先
有咩其他選?
本身想要Airback,佢無貨 咁唔緊要 我轉3D Microknit Cogent Licorice, Adjustable Lumbar,落單果時又話In stock 臨到送果日 又話無貨

而家孔雀綠 Airback有貨喎
我email 問佢 都無覆
Size 晤啱
有無米皇搵chair

https://powerseats.eu/products

尋日行過荃灣見到呢張….同實惠個張差唔多樣,但平成千蚊最後忍唔住買咗。但我已經覺得好好多
好奇問下 巴打揀左咩色
盲屌定試過先買? 有冇包膠
灰色網背,上星期日係佢showroom同職員confirm有現貨兼叫佢預留先俾錢
最近有冇巴打去過清風街, 想睇下有冇aeron 執
買左張ergohuman 2.0
坐左一日條腰痛到仆街,今日上樓梯都痛痛地
腰枕設計太突,嬌枉過正
成個上身重量聚晒去下腰位
如果坐多兩星期都搞唔掂應該直接扔
平時坐開張椅無事無幹真係唔好搵野黎搞
人體工學椅去鋪頭試坐10分鐘係無用,仲會好舒服
但坐半日就知味道
正正經經去ikea買張平背都無咁慘
有冇1000-2000$嘅 可以埃頸嘅就可以嘅凳 推介
新office張凳無承托搞到條頸好攰
上淘寶買個夾椅背嘅頭枕算啦,office凳洗乜自己買
咁大單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞