電腦椅有冇推介(17)

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
小弟諗住買張二手 herman miller aeron / steelcase leap V2
如果兩者個價係差唔多的話 (leap v2 3000 / HM 3500)
大家會點揀?
and 買二手的話有咩要留意?
thanks
2張我都有,悠閒d錦坐的話 leap v2舒服d,挨得後d
2間
Leap
leap v2舒服d
買aeron就小心d網

清風街果3間都好nice 介紹得好好 任你坐 任你格價
想問下師兄們 HM嘅Embody x Logitech係咪一件過唔洗裝?想買但驚房門唔夠闊入唔到

啲櫈係一張過唔係碎上
你睇唔駛睇佢橫749好似好闊咁
而係睇佢457深 一般房門實過到
唔該曬師兄
等緊佢有sale/打上POSH睇下有無折
btw 佢最闊749係個底盤
正常因為下面啲轆轉到既 所以門框窄係無問題 轉一轉就過到個框
但如果你間房係門框後面一樣都係咁窄 底盤轉唔到 咁有機會真係入唔到去
多謝師兄解答
啱啱打左去Posh 咩折都無
想問下想買張全新steelcase leap應該呢家買8折定等佢出返7折
睇你急唔急用
新年同easter應該都會有減價 係咪七折就唔知

請教下:中間個張 掂唔掂?星形鐵腳,95折左…3千5到
鐵腳同膠腳,分別大唔大?
thanks
包埋個…浪腳架
去試坐下最穩陣 仲要坐耐d先好
Ergohuman Elite 2.0 、 Ergohuman Project 2.0
哩兩隻計…Elite 2.0 好d? 連腳踏…之前特價最平幾錢?趕住用
腳踏好阻定,冇用過
都有諗過,平時坐坐下…都會踩住下個星腳腳踏
尋日去試坐過!
Ergohuman Project 2.0:膊頭位唔到,大脾位短少少…浪唔哂 !同下邊個張比,細張左少少
Ergohuman Elite 2.0 !無腳踏4千9,腳踏加多7舊內

好貴
i字頭果間
想問下電競椅有冇邊張好? hm 嗰啲太貴
唔係同一個框架咩?
Project版 只係奄割版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞