電腦椅有冇推介(17)

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
第一次見人坐爆櫈
瘦撚黎 坐咗咁多年凳都係第一次爆
Haworth 嘅showroom係咪要預約先上得?
要平只能夠等雙11/618,雙11買左 E2連腳踏人仔26xx 運費300
最平見到無腳踏E2人仔24xx,B2 17xx,睇過d人評價b2無咁好坐揀左E2
香港買B2個款3k都接受到,E2個款要5k就不了
Thanks
個腰枕我校到最軟,腰痛又未至於但算唔上舒服
主要都係想改善下坐姿,感覺都有改善到少少
最唔滿意係個頭枕設計無得向前,點調校都唔舒服
Edwin之前有講 你可以去搵返來睇
$1280
點睇
E2 香港唔係3k包送咩?
邊到咁平? 我見淘寶都唔只3k
重要爆到咁
Officelink唔係賣緊2988咩?
睇左但係呢到好似無人討論 睇黎唔係啲common 嘢
岩岩入左腳踏款連運費3.2k
啱啱買咗張Haworth Zody 有冇師兄知道邊度有得買頸枕?應該得第三方但我又唔想要要轉螺絲落去嗰啲
比狗仔坐
想問下有冇人覺得steelcase 個headrest太矮??

拉到最高都係頂膊頭/ 背脊, 搞到個背冇得完全挨落去貼住張櫈背, 一係就要灣埋條腰先就到個headrest位
之後諗住隊到最低可以當冇headset咁可以背貼張櫈, 結果個headrest太突搞到條頸會"鐘"前左

除左拆佢落離係咪冇其他方法?
搵塊布冚住佢
淘寶有專用套
不過唔知擋唔擋得住貓爪
望過下Officelink FB 個黑網版d圖對應返應該就係精英版,2988仲平過雙11淘寶好抵,問清楚用咩網布底盤睇下有無搞錯

呢兩個版本2023新款ERGOHUMAN 2.0
香港行貨Icfo 精英版(淘寶金毫E2)/企業版(金毫B2)
主要相差在金屬vs膠底盤,Quantum 4.0 vs 3.0 網布
係金屬底盤呀 利申:買左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞