電腦椅有冇推介(17)

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
Herman Miller Aeron Vs. Eurotech Ergohuman Chair: Which Is Best?

https://www.btod.com/blog/aeron-vs-ergohuman-chair/
Project 2.0好似話唔會再出
出張電競版!似轉左款…
清風街Herman Miller Aeron 幾錢
睇到PO頭 無野了
求其千零蚊嘅人體工學椅都全方位屌打所謂幾千蚊嘅垃圾電競椅十條街.........
張凳加 "電競" 兩個字就扮到上菜水到成班傻仔落疊
清風街係咪都有全新Herman Miller Aeron賣?
hm啲電競embody sayl aeron反而平過普通款
如果想買呢張凳有冇話邊度最平?
我問淘寶個客服
加錢都唔送香港,要自己集運
本身成日wfh
自己屋企坐緊embody
岩岩轉左工而家要日日返office
有budget可以買張椅返office坐
諗緊gesture 定 再屌多張embody好

p.s. 想買embody 頭枕 但間野死都唔出我隻紫色
有無師兄坐過steelcase karman, 有無review 好介紹
買第隻色當撞色design啦
坐慣左有headrest既embody再坐正常版會有好大失落感
無頭枕校椅背挨後真係好怪 個頭完全無野承托
清風真係好好人,任試又講解又幫手推去車站,買二手都5星級服務。
求其執咗張steelcase頂住先,等啲中價位有折再入張新嘅
有無熟行巴打知通常幾時會折? (steelcase Series 1/2之類嘅價位)
個轆污糟曬
唔係咩貴價野,同埋佢都比過一套轆我,雖則唔係原裝,但唔緊要都係頂住先。如果係貴嘅高階貨緊係直接上車
Blueberry / cinder 呢類深色啲既?
想問下
以前係清風買咗張星展二手椅
紅色枕既
有無人知呢張椅係咩牌子

好舒服想買過張
打機睇劇用,米八瘦撚,大家推介金豪e2定清風二手leap v2?啲showroom禮拜六日唔開好難試
E2 ok, 幾好坐
黎緊想換櫈 入黎學到嘢去清風望下先🙇🏻‍♂️
不是呀

只是⚡️版今年出
https://ebuychair.com/product/ergohuman-ultra-x9/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞