電腦椅有冇推介(17)

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
game sync 第二貴料真係唔知
屋企有貓,唔用得 embody
買左Karman?
我睇3338人民幣
我諗一定唔係正版
假唔假就睇你定義
2手入左張hm sayl 真係好抵
試過Aeron 感覺怪怪 都係sayl我自己舒服啲
Leap v2試埋gesture覺得都係leap好d
要去京東 要揀白色無腳踏再補300差價補個腳踏 然後扣哂贈就2658 想黑色就備註黑色 詳情問客服會答
我訂已經送緊貨 但要集運無直運
我係 30/10 taobao, 人仔 2664 連腳踏衣架, +300 SF成張送上屋企
高手
金豪e2?
咁平?
京東係2488 +300
再好評-50
話顏迪就再-80
p.s. 2/11 到屋企, 好滿意
但屋企係打機/睇戲/輕度文書用

如果係返工長時間做野我會揀 HM Aeron 或 Humanscale Different World
yes 金豪e2
$3599 - $540 early bird 雙11折 - $36 shop discount - $359 雙11 furniture coupon = 2664 + 300 SF shipping
其實埋單再平 d 因為用 credit card alipay 再減多 hk$50
第一次用京東,都幾麻煩
我發現如果淨係買張櫈,可以用mastercard
但如果買埋其他嘢,就無得用mastercard
我又冇銀聯卡
即係變咗一定要wechat pay
而我連wechat都冇
今晚再安裝wechat再買,咁都仲要貴你幾舊水人仔

睇嚟真係時候學習下點樣用淘寶、京東、wechat
我都唔識用京東, 淘寶算啦廢事煩, 差少少就由佢, 計返都平香港好多
而家無咁平啦
我覺得張凳屋企用幾個鐘一日都ok
京東係平多少少
但就要集運
但直運爽好多
香港5600港紙
係呀當 amazon 買野加 shipping 咁囉, 直運夠快同穏陣
其實送咗啲咩
貴其他500 到
大哥 顏射都識
有貓好難講, 睇貓性格, 貓爪到咩都岩, 你屋企咩都唔放最安全
水壺 記事簿 貼紙?
同價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞