電腦椅有冇推介(17)

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
皮質地一定熱 但開冷氣冇咩事
想問下有冇ching有sayl 好唔好坐
依家hm官網買算唔算抵
佢電話長時間無人聽
想問Aeron係唔係最普通個隻已經夠舒服? 我見carousell 無backsupport個隻 大約$3000已經有
張櫈有分size 試下先好
扶手到地最多得60cm 有咩可以揀
embody
你寫字樓定屋企用?
我寫字樓用應該唔會暖吧
我有兩張,一張黑,一張白,兩個都係 Size A
我去左 Posh 上環門市試左先買,坐左陣問 Sales,佢建議我買 Size A
Size B 都可以,不過 Size A 包身D

Aeron 有框,唔熱
Embody 無框,得一個尺寸,另外因為布面,屋企太熱可能會覺得辛苦

我覺得如果係泠氣地方,Embody 會比 Aeron 舒服
不過 Embody 好貴,貴買平用
都唔知咩時段先係真正開門時間,極on9
Ergohuman Project 2.0 / Ergohuman Eilte 2.0 / Human Miller Sayl

三選一邊張好
巴打果陣係邊買? 同埋Atlas headrest抵唔抵入手?
近排想買張新嘅櫈
大家好

小弟想請教筆直$2000-$2500左右邊張好
人老打幾個鐘機都肩膊痛

本來睇中實惠$1999
試坐過幾好,網底唔錯

但係薰陶下見到newtral magic h
咁上下價錢有得郎腳
係衰厚坐墊(我怕熱)

請問咁上下價錢仲有冇啲可以郎埋腳?
定係清風街睇下先
唔該各位巴絲

小弟坐緊呢張打PC game
有無 名
屋企啊 其實長開冷氣都無乜問題
係官網買 都係做75折個陣買
headrest連埋運費1700蚊 抵唔抵真係見人見智
不過買得embody 唔加埋個headrest就差啲咁
唔該曬巴打我都覺得有埋headrest成件事完整啲 但原來都要成$1700
Ergohuman係京東雙11超平
評埋運費都係3000左右買到e2
2手東可能俾d 2手退貨俾你
https://magich.newtralchair.store

Newtral Magic H pro 呢張電腦凳,
睇佢個design好似幾正,
有唔少 YouTuber都做過開箱,
價錢都係3k左右。
有冇巴打試過/用緊呢張凳?
黎緊我都想去試坐呢張凳
真咩?ergohuman咪即係大陸既保友
心思思緊想買ergomax evolution 2 pro max定係保友既金豪e第二代
前者香港無得試
後者就你香港試過,整體都唔錯
hm有多5%折未
1700已經唔係問題
問題係期貨嚟
你買完櫈先訂要幾個月
估black Friday
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞