電腦椅有冇推介(17)

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
冇得試,但我見大陸大部分人都會覺得ergomax > ergohuman,in term of 個support,而呢個都係我之前試human最大個pain points

我見淘寶雙11都有優惠,但要10號8:00後買
Dllm embody game series 今年7 折完仲平過上年dllm
早買早坐
未入伙 擺左係屋企半年
我都想買呢張,但成張嘢感覺好膠,有冇人用緊耐唔耐用
開頭35% off
Steelcase series 1同personality plus應該點揀好
見價錢同size都差唔多
同埋網面定軟墊背好
瘦底坐唔慣太硬
要怪就怪自己遲咗買
但個人認為5%其實都只係$600,買得一手相信都係可以接受範圍
如果接受唔到咪買二手或者等下年囉反正年年都有折
好反智
普通版貴過 Gaming 版咁多

*除非一定要用 Balance 布
game sync 第二貴料, 其實性價比一定game, 除非追balance (ps balance 坐上水厚同柔軟好
連運算 3k 人仔,成張運唔洗砌
冇呀,見 E2 美國網布好似好 d,同個前傾/ footrest 幾方便就買啦
E2都幾吸引,不過經大陸買..預左冇保養呢個問題就要諗諗
E2都幾吸引,不過經大陸買..預左冇保養呢個問題就要諗諗
又唔係電器... 點都坐到三五年啦
我見過有人講坐2年氣壓棒同個網出事
同埋我反而係驚送到先發現張野出事冇得追
好似買保險咁姐 冇事咪冇咩 有事咪出事
$7000幾?除咗皮款,其餘所有顏色折完都係 $ 6,570.90

BTW,我已落單了~
最近張ergohuman幾個輪都開始爛,用左7-8年想淘張HM Aeron 2代
普通embody 白色又貴過黑色
但係Gaming白色黑色一樣價
佢個定價都幾謎下
irock T07 plus定neo好 想入手
同埋有冇話邊度平啲見度度好似都差唔多三千頭左右
全得耐會熱
純粹多貨存咪貴啲 今年白綠都係平
上年得藍黑
白綠都幾靚仔
保友售後好似幾好
壞左可以寄配件比你換的
等我過兩日去試下香港行貨 見e2應該係project 2.0
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞