電腦椅有冇推介(17)

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
張leap坐咗幾日,完全符合我嘅需求,之前坐embody坐得耐大髀會攰,無論點校永遠大髀都會有個受力點,換咗leap之後舒服好多,可能係我肥,海綿坐墊比較適合體重大嘅人?腰嘅支撐我覺得兩張差唔多,要講嘅話embody會再貼啲個腰,但係leap係會比到一種包住你嘅感覺,所以各有優勝,向後靠呢個動作嚟講都係embody優勝,smooth好多,但係leap使用上都唔會覺得有問題,手柄就一定leap贏好多,4d手柄好好用,可惜冇gesture版手柄既leap講到依度其實都有啲後悔點解唔一早換咗張embody,就係因為覺得佢貴所以一路都冇諗住換咗佢,而當初試坐embody嘅時候一開頭係唔會覺得有問題,坐耐咗啲問題先會出現
embody因為坐墊可以拉出黎校seat depth
但當可能腳唔夠長坐墊拉唔夠出嗰陣
未拉晒出黎個位會令張櫈前面變厚 頂住大髀
我個人而言無呢啲問題
x2 用左embody 3年無投訴
leap 有冇加頭枕?加咗頭枕向後靠好正 但係坐直會頂住個頭
應該都係呢個問題,因為我腳真係短,但係個身長,佢拉出嚟嗰個位係軟好多,但係我啱啱好食唔到個位
我準備買個aeron嘅3rd party頭枕加落去,之後再報告
去唔到試應否衝
你可以試吓打電話俾佢哋問吓可唔可以俾咗錢先,試咗OK再送貨
唔應該
見成日講有利, 佢d2手野個condition係唔係都ok架?
有利service好 氹得連登仔開心
其餘幾間啲收賣佬tone會嚇親毒撚
不過大家都有唔同嘅貨賣 最好去哂
Gesture到左 好正
想問下網椅一般壽命幾耐?
張T05坐左年半好似開始有D淋
想問HM係咪冇咗30%OFF喇?
Embody 應該聽日到
Atlas headrest DHL est. 星期一
Embody gaming 已到咗差不多兩星期,阿仔尋日先講想要埋個頭枕,尋日已落咗order,但好似冇講幾耐可送到😅
product 嗰頁有講
咁好嘅老竇
果然😅睇漏左,原來要成個月咁耐😓
唔該晒
當年我老竇都係咁對我😂
我老竇教我玩車 第二個深坑仆街嚟
有冇人用backjoy坐墊
ergohuman坐左4年冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞