電腦椅有冇推介(17)

1001 回覆
0 Like 8 Dislike
一樣30%
想問下 leap v2 邊到有得換布同入面塊foam
香港買問行, 過左保養問tb jd
暫時無事
隻貓有瞓上去張椅都未有爛(暫時)
簿、貼子、黑色嗰盒係?
估唔到買張電腦椅都咁講究…本人腰痛想換返張ok少少嘅,但係有無啲無咁貴…$1000-2000
底盤唔同, 其他一樣
呢2日上佢個showroom洗唔洗預約?
今日任去 11-5
咁陣間出去睇吓先
平時要預約先試到張凳真係反智
Thx 巴打,或者我自己去首頁啲舖頭試試
唔該大家 最後買左 embody
朋友 budget 4000-5000
想買 steelcase series 2 好唔好
唔得閒去試steelcase 淨係試左t05 07既我覺得如果我會比5000既話 我會睇下加多少少買leap 而家30%好似6.5k (雖然一講加多少少既話就張張都講得

series 2 我就咁睇d features 同youtube d review片
覺得好似比較普通

帶返頭盔無試坐過steelcase 可能睇下有冇其他持有者答到你
買左game 定 normal

我痕買左balance
Game 呀
個 sales 同我講話真係只係色唔同
Leap 加埋 headset 7k out筆了
頭先清風街試左 aeron,同屋企張leap v2 比,背部承托舒服好多,而且可以前傾少少好吸引

但返到屋再坐下leap,又唔值得比多4.5k 換1張

同埋淘寶5k 都有全新
或者 JD 買金豪e2 不過今日先買少左400百蚊 discount
shop 好似無game 訂
多左 logo 同 ice pad , 但係好神奇咁平3xxx
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞