(嘈交要自貼身材)健身資訊討論區221新手問嘢睇#1

1001 回覆
0 Like 6 Dislike
唔啦,no $$ and i have kit pig
想減肥莫聽gym撚講
https://lih.kg/3519672
有生之年竟然喺連登見到反gym撚比人屌到反艇
d女仲乾淨過d健身雞
利申
真係過來人
小弟認真減肥
做過gym
亦跑過步

兩樣都減到既
但你講最effective同成件事既開心程度
一定係跑步

跑步係可以養出黎既一種興趣一種習慣
亦係解煩釋放壓力既途徑
當你捱過左頭一兩個月
你會感受到跑步帶比你精神同肉體上既改變
到你進化到跑步係為左滿足心靈既需要既時候
你從此唔會再為減肥而煩惱

小弟45歲
跑步已經3年
第一年已經由220磅變到145磅
月跑量係100K左右
生活上已經係鍾意食乜就食乜,完全唔戒口,唔需要為肥而苦惱

有幾多gym撚可以將做gym變做10年20年既興趣?
有咩運動平得過買對跑鞋就做得?

我唔係想屌gym撚
但減肥?性價比與長期效率
一定係跑步
反得太on9係會不嬲會俾人反屌
想減肥莫聽gym撚講
https://lih.kg/3519672
有生之年竟然喺連登見到反gym撚比人屌到反艇
利申
真係過來人
小弟認真減肥
做過gym
亦跑過步

兩樣都減到既
但你講最effective同成件事既開心程度
一定係跑步

跑步係可以養出黎既一種興趣一種習慣
亦係解煩釋放壓力既途徑
當你捱過左頭一兩個月
你會感受到跑步帶比你精神同肉體上既改變
到你進化到跑步係為左滿足心靈既需要既時候
你從此唔會再為減肥而煩惱

小弟45歲
跑步已經3年
第一年已經由220磅變到145磅
月跑量係100K左右
生活上已經係鍾意食乜就食乜,完全唔戒口,唔需要為肥而苦惱

有幾多gym撚可以將做gym變做10年20年既興趣?
有咩運動平得過買對跑鞋就做得?

我唔係想屌gym撚
一定係跑步

no offence 不過紅色段字將跑步換做健身係完全冇分別
同埋agger你喺香港的確係健身成本太貴了
個post 有人改咗了
??

最尾個句好似廣告
一定係跑步
健身食個方面貴好多
外國車房gym已經好正
香港要home gym要做到人哋車房gym 程度得村屋或者半山獨立屋先有位

Sam叔個triceps 係咪痴線
想知點解寶兒同brain極速分手
輕鬆做愛
求其搵條瘦少少嘅女都贏hknbf
有人鍾意跑步就有人鍾意做gym
鍾意邊樣多啲咪會做耐啲
做咩運動做到幾年都肥唔得去邊

只要享受過程,做咩運動都可以滿足心靈

點解咁鍾意踩一捧一,明明所有運動都有佢嘅有趣之處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞