淘寶耳機集中討論區(11)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

有無評價

499既一圈一鐵

個模幾靚仔bo白色

同感,個模俾官方圖靚

特登叫佢唔好加Senhear logo
btw 如果個面板邊角再圓潤D就perfect

唔係吖睇你影出黎ok
求link

有無評價

499既一圈一鐵

個模幾靚仔bo白色

同感,個模俾官方圖靚

唔係吖睇你影出黎ok
求link

同求

有無評價

499既一圈一鐵

個模幾靚仔bo白色

同感,個模俾官方圖靚

唔係吖睇你影出黎ok
求link

補番段評價先
一開聲已經佷不錯! 人聲突出柔順,低頻有點過強,初聲高頻沒有太大驚喜,但煲機一段時間後始浮現,分析力佳。空間感空氣感強,樂器分離度及定位不俗,音場不算很大尚可,耳模舒適,隔音一流。客服對本人的疑問亦有一一解答,耳機亦有跟從本人的特別要求製作,總而言之499的價格無可挑剔,性價比之選!!

有無評價

499既一圈一鐵

個模幾靚仔bo白色

同感,個模俾官方圖靚

唔係吖睇你影出黎ok
求link

補番段評價先
一開聲已經佷不錯! 人聲突出柔順,低頻有點過強,初聲高頻沒有太大驚喜,但煲機一段時間後始浮現,分析力佳。空間感空氣感強,樂器分離度及定位不俗,音場不算很大尚可,耳模舒適,隔音一流。客服對本人的疑問亦有一一解答,耳機亦有跟從本人的特別要求製作,總而言之499的價格無可挑剔,性價比之選!!

好靚
屌 訂左單邊既ex5都未肯送落來

有得訂單邊?!?!?! 我對ex5右邊收左皮一直苦無對策 ,巴打可唔可以send 條link 嚟

有無興趣我地買一對分邊?我要左邊

我人在海外sosad

可以寄去既 問左250一邊

淘仔?

係呀淘仔 得淘仔可以單買

師兄sor , 原來我之前買果度可以退 , 所以我應該唔洗買了
http://item.taobao.com/item.htm?id=550465583568
有無人試過

冇透明殼一睇就知伏

都係400幾,不如揀我上面po果隻

有無link睇下先
屌 訂左單邊既ex5都未肯送落來

有得訂單邊?!?!?! 我對ex5右邊收左皮一直苦無對策 ,巴打可唔可以send 條link 嚟

有無興趣我地買一對分邊?我要左邊

我人在海外sosad

可以寄去既 問左250一邊

淘仔?

係呀淘仔 得淘仔可以單買

師兄sor , 原來我之前買果度可以退 , 所以我應該唔洗買了

okok唔緊要
lm
http://item.taobao.com/item.htm?id=550465583568
有無人試過

冇透明殼一睇就知伏

都係400幾,不如揀我上面po果隻

有無link睇下先

碌上一頁就有
沈日在 港人限定 買左 ex5
馬上換左條 天華6n銅鍍銀線
一上player 已經好好聲
估計煲番80~~100個鐘 人聲會再清D
但未煲已經有咁ge聲低已經完全收貨

買左咩色
等埋條天華2.5mm黎就拎去試dps1同30r就決定買邊部
大前提希望有減價
大前提希望有減價

又係天華線,淘寶耳機必備
不過真係等好耐。。。。
大前提希望有減價

不過真係等好耐。。。。

仲有好多選擇
大前提希望有減價

不過真係等好耐。。。。

仲有好多選擇

好耐冇追post
天華線係邊隻
google天華線搵唔到嘅
大前提希望有減價

不過真係等好耐。。。。

仲有好多選擇

好耐冇追post
天華線係邊隻
google天華線搵唔到嘅

去淘仔搵淘店

換咗線有咩改變 可唔可以講下
買ZS5係買邊間好
屌你,Google search 淘仔
笑死

Google search 日馬
笑死

沙田日馬
笑死

沙田日馬

呢個來講真係答你唔到 因為我冇用過條原裝線
一開盒直接插條天華6n銅鍍銀
因為聽到大家講拒條原裝原唔多掂, D銀會變綠色
不過有個比較奇怪ge聽感, 就係覺得把人聲好似在頭頂
唔知煲下會唔會有改善
訂咗條天華6N銅鍍銀 希望無伏

呢個來講真係答你唔到 因為我冇用過條原裝線
一開盒直接插條天華6n銅鍍銀
因為聽到大家講拒條原裝原唔多掂, D銀會變綠色
不過有個比較奇怪ge聽感, 就係覺得把人聲好似在頭頂
唔知煲下會唔會有改善

諗緊遲d買條6n銅鍍銀 定7n銅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞