淘寶耳機集中討論區(11)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
TFZ ex5應該用spinfit cp100定係cp800

CP100

不過我覺得完全唔夾 戴完D 低頻下潛少左
高頻表現差左

我覺得原裝棉表現好過原裝膠
自從淘耳機之後成日覺得會有更加抵既選擇

搞到越買越多

遲D都係掂埋心水拎幾千銀出黎買隻大廠耳機退燒算

幾千蚊淘仔退燒點睇

夢想兔?幾錢?

夢想兔 係咪可以試聽? 想試下334 335
或者有冇巴打可以借黎試下

夢想兔賣家冇提供試聽的
我想俾你地試聽,不過唔想相認 唔想係連登見到我個樣

我想試
利申:鴨脷洲之友

南區之友加一

新界友表示冇緣

有冇tg 我地pm再約 想試就留tg啦 中西區/南區都得

https://t.me/chan16
1516緊買EX5定1+2

1+2之前有個巴打post隻純白個樣已真係j死人

夢想兔 係咪可以試聽? 想試下334 335
或者有冇巴打可以借黎試下

夢想兔賣家冇提供試聽的
我想俾你地試聽,不過唔想相認 唔想係連登見到我個樣

我想試
利申:鴨脷洲之友

南區之友加一

新界友表示冇緣

有冇tg 我地pm再約 想試就留tg啦 中西區/南區都得

https://t.me/chan16

https://t.me/toxicjj123

自從淘耳機之後成日覺得會有更加抵既選擇

搞到越買越多

遲D都係掂埋心水拎幾千銀出黎買隻大廠耳機退燒算

幾千蚊淘仔退燒點睇

幾千蚊我去玩黑雀了

咁誇張?!我聽過隻兔334普普通通 335好聽好多?

我冇聽過334,比較唔到 335一啲都唔普通 一聽就會荼毒到你對耳仔 有冇興趣試下

真野係咪會好聽到升仙

去DMA試齊佢

真嘢應該仲好聽,我己經想像唔到可以有幾正

兔仔全面進駐

夢想兔?幾錢?

佢隻335 2600人仔
[/quote]可以插盡架[/quote]
咁依家可唔可以去整?
就嚟離開香港趕唔切
下次我再訂應該同佢講0.78 針?

巴打比下意見買邊隻好d

巴打比下意見買邊隻好d

睇樣就揀ex5

小薯巴對1+2用緊咩線?

仲用緊原裝線

巴打比下意見買邊隻好d

睇樣就揀ex5

姐係聽落就1+2好d?
樣就ex5?

巴打比下意見買邊隻好d

睇樣就揀ex5

姐係聽落就1+2好d?
樣就ex5?

Ex5係有樣有身材
佢隻圈清聲底,又有bass 幾雜食既

1+2就未有機會聽了
不過senhear出品唔會太差,你睇佢個包裝仲好抵屌添
想問吓如果買zs3/5好唔好買埋佢條銀線,同埋係咪買埋粒JVC耳膠會好啲?
利申:新手,淨係用手機聽歌
想問吓如果買zs3/5好唔好買埋佢條銀線,同埋係咪買埋粒JVC耳膠會好啲?

銀線另買喇,去天華或亮點執條銀線夠駛

銀線另買喇,去天華或亮點執條銀線夠駛

但係巴打你地個個都等成個月喎
即係用住原裝頂住當先?

買哂佢
why not both?

仲用緊原裝線

senhear 手工好唔好, 想買八單元

巴打比下意見買邊隻好d

睇樣就揀ex5

姐係聽落就1+2好d?
樣就ex5?

Ex5係有樣有身材
佢隻圈清聲底,又有bass 幾雜食既

1+2就未有機會聽了
不過senhear出品唔會太差,你睇佢個包裝仲好抵屌添

小薯巴係咪兩隻都有?
可唔可以比下意見?

仲用緊原裝線

咁快攻頂

仲用緊原裝線

咁快攻頂

本身用緊悅耳6單, 一升就升8單
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞