淘寶耳機集中討論區(11)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
屌呀 死返出去啦 唔想比人屌就好心你條撚樣改名啦 你之前放得佣金link就預咗比人屌啦 你放佣金link呢個行為重仆街過肥絲

笑死。突然諗番起周星馳D 戲~
一出來好似過街老鼠比人亂棍打死,
比咁多位巴打一人一句,無睇清楚打咗先算
老友~我出來派飯喎,從良,陰公~~~
打到我流晒血點計先。。
~~唔好意思囉。
見咁多人都認得出佢,出晒名見link反感
一出link 指定動作,巴打就駡戰洗一兩頁版
有前冇後,打死罷就
新手想問買天華線30芯8絞係咪直接買得?

定係要inbox 老闆

同埋8絞同16絞budget幾多,分別大小唔大小?

依家鍍銀都唔知幾時發貨,之前兩日。
依家要問佢。記住問咗先。

有無link

搵天華電子商務中心

定係要inbox 老闆

想個大概幾多budget

定係海鮮價,而家仲洗唔洗撻hkcnh朵

咩叫用我條link? 條link又我生成? 笑撚死 生成gearbest link? 想入位你就真係慳撚返d啦傻閪,死返去睇你D淘寶食品啦

好撚心你啦死乞衣,返入你老母個臭閪度啦

又老母閪悶唔悶? 你老豆早知你咁撚蠢早就射左你落屎坑 and then check左條link有冇問題未? 唔識就去google 再唔係去返你既地頭yahoo知識問下人

你老豆見到你咁撚樣就真係一早射落海好過啦,乞錢就死出街乞啦,懶撚過狗閪,以為拎條link 出來就有錢收呀,戇撚尻

你都好撚柒 google左gearbest條link點收錢未呀傻鳩

次次俾人屌完係到發爛渣
人要面 樹要皮
你唔厭我都厭la
好心個朵7左就潛下先la
好行唔送 唔好阻我睇post

人無恥便無敵,block 柒條撚樣算尻數

衝完出黎柒喊住要block柒 你一係冇鳩 一係短賓洲 唔敢面對現實一味鳩屌想轉移視線 洗洗睡啦 講到gearbest個條link點收錢未? 答啦柒頭 唔係又扮睇唔到下話? 你老母生左件咁既極品出黎真係喊三聲

一次不忠,終生不用,有哂前科真係抵人唔信你

勸你都係摺埋算,過街老鼠叫幾大聲都係老鼠一隻,有著數其他巴打會share,唔輪到你依個玩到個底花哂嘅人喺到也文也武

定係要inbox 老闆

有無link

搵天華電子商務中心

Thx

定係要inbox 老闆

想個大概幾多budget

定係海鮮價,而家仲洗唔洗撻hkcnh朵

50幾,8絞 30芯 鍍幾線。 你要4 絞都可以。
要銀插頭要同佢講。最好同佢傾。

又老母閪悶唔悶? 你老豆早知你咁撚蠢早就射左你落屎坑 and then check左條link有冇問題未? 唔識就去google 再唔係去返你既地頭yahoo知識問下人

你老豆見到你咁撚樣就真係一早射落海好過啦,乞錢就死出街乞啦,懶撚過狗閪,以為拎條link 出來就有錢收呀,戇撚尻

你都好撚柒 google左gearbest條link點收錢未呀傻鳩

次次俾人屌完係到發爛渣
人要面 樹要皮
你唔厭我都厭la
好心個朵7左就潛下先la
好行唔送 唔好阻我睇post

人無恥便無敵,block 柒條撚樣算尻數

衝完出黎柒喊住要block柒 你一係冇鳩 一係短賓洲 唔敢面對現實一味鳩屌想轉移視線 洗洗睡啦 講到gearbest個條link點收錢未? 答啦柒頭 唔係又扮睇唔到下話? 你老母生左件咁既極品出黎真係喊三聲

一次不忠,終生不用,有哂前科真係抵人唔信你

勸你都係摺埋算,過街老鼠叫幾大聲都係老鼠一隻,有著數其他巴打會share,唔輪到你依個玩到個底花哂嘅人喺到也文也武

條柒頭有人唔做係要做狗,仲要做單腳狗,由尻佢死啦

定係要inbox 老闆

有無link

搵天華電子商務中心

Thx

啱啱問咗今日做緊20號既單,等得先好買
想問如果用6s推ex5夠唔夠 因為早兩日買左zs5先知6s好難推到佢 依家有啲後悔

定係要inbox 老闆

有無link

搵天華電子商務中心

Thx

原來8絞要加二十蚊運費
新線先免郵

定係要inbox 老闆

有無link

搵天華電子商務中心

Thx

我27號
希望等完唔會失望啦

定係要inbox 老闆

有無link

搵天華電子商務中心

Thx

50幾鍍銀都要等...... 又話比幫手做. 7月頭好快,1,2日發貨.
急用可去第二間買, 普通鍍銀線銀碼細,
又唔係N6 ,7單晶銅. 個價可以相差2,3百蚊.

定係要inbox 老闆

有無link

搵天華電子商務中心

Thx

50幾鍍銀都要等...... 又話比幫手做. 7月頭好快,1,2日發貨.

我又係 等左兩個禮拜都未有

定係要inbox 老闆

有無link

搵天華電子商務中心

Thx

我今次等左4日

定係要inbox 老闆

有無link

搵天華電子商務中心

Thx

7月25號訂貨.訂咗條 2.5mm線. 聽日係20日時效. 唔知幾時發貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞