淘寶耳機集中討論區(11)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

我唔會轉私模了,我平時好鍾意了耳屎,玩唔到私模的

你句好聽到瀨屎好貼切

咁誇張?!我聽過隻兔334普普通通 335好聽好多?

我冇聽過334,比較唔到 335一啲都唔普通 一聽就會荼毒到你對耳仔 有冇興趣試下

真野係咪會好聽到升仙

去DMA試齊佢

真嘢應該仲好聽,我己經想像唔到可以有幾正

兔仔全面進駐

新玩具

第一眼以為係sd4
btw快包膠

真係幾正,冇介紹錯
首先佢隔音好好,帶住佢完全係活係自己個世界咁樣
我比較鍾意聽低音,尤其個啲bom bom bom嘅鼓聲,原本佢配個粒耳膠係最細個嗰size,後尾我換左中size覺得啲鼓聲更出,總之就好合我心意
順帶一提,佢除左有耳膠之外,仲配埋耳棉比你,所以你鍾意點換都得
人聲方面,我覺得都幾清,我主要鍾意聽樂器聲,所以人聲我收貨
我仲未煲佢,希望煲煲佢會更正
我係用天華條6n線黎聽,但佢個0.78頭真係好難插入去,初初以為唔啱size,插極都插唔到
本人覺得1+2係值得買黎撚下

天華6n銅? 佢個頭同zs3一樣嗎?

6n單晶銅,0.78頭

我前幾日都收到天華6n單晶銅 但係配zs3
但zs3戴到耳仔痛 我想問條線放係1+2用唔用到
想慳返買線錢。。
利申窮撚學生哥再加新手入坑

如果你用1+2,我諗你一樣會耳仔痛喎
可能ex5會啱你隻耳多啲,不過小心甩左耳

.78死症係直上直落,唔見左都唔知

我唔會轉私模了,我平時好鍾意了耳屎,玩唔到私模的

你句好聽到瀨屎好貼切

我冇聽過334,比較唔到 335一啲都唔普通 一聽就會荼毒到你對耳仔 有冇興趣試下

真野係咪會好聽到升仙

去DMA試齊佢

試完 記得講黎聽下有咩分別
真新手入坑
而家用緊 sony n3 + X1A

打算下年年頭先上仙女
但而家想搵條平價2.5玩下先, 巴打們有冇咩推薦?
香港買又好,TB買又好 都可以

好想試下2.5同3.5係咪真係咁大分別
預算係1000樓下 因為仲儲緊錢出年跳仙女+silver galaxy

如果同一條線2。5/3。5個分別差異其實好睇你用邊部dap,不過主要分別都係2。5推力同分離感一定好過3。5

但係J女聲嚟講 2.5 Bal未必好聽過3.5
始終都係要試要夾

真野係咪會好聽到升仙

去DMA試齊佢

兔仔全面進駐

夢想兔?幾錢?

夢想兔 係咪可以試聽? 想試下334 335
或者有冇巴打可以借黎試下

去DMA試齊佢

兔仔全面進駐

夢想兔?幾錢?

夢想兔賣家冇提供試聽的
我想俾你地試聽,不過唔想相認 唔想係連登見到我個樣

更正,係有得試,不過要聯絡賣家,應該幾麻煩又要寄黎寄去

你帶口罩

真野係咪會好聽到升仙

去DMA試齊佢

兔仔全面進駐

夢想兔?幾錢?

夢想兔賣家冇提供試聽的

我想試
利申:鴨脷洲之友

去DMA試齊佢

兔仔全面進駐

夢想兔?幾錢?

夢想兔賣家冇提供試聽的

我想試

南區之友加一

兔仔全面進駐

夢想兔?幾錢?

夢想兔賣家冇提供試聽的

我想試

南區之友加一

新界友表示冇緣
新手想問下推盡左既zs5係等於咩價格既耳機,見好多巴打都推薦呢隻又好似好抵玩咁

8千幾蚊外型

150蚊做到四單元同8k既外型仲唔鳩衝

目前我未發現有邊隻cp值高得過佢
200蚊價位簡直無敵

cp值高推介呢隻,而家做特價二十人仔有找,絕對值得入手

http://h5.m.taobao.com/moshtml-cn/detail/544524605353.html?spm=a21ct.8237742.nowitems.69
早果排訂左兔子335,佢本身話21號寄貨不過22號都未寄,我問完佢就話office停電 23朝早出貨,不過依家23號夜晚都未有消息 有啲驚

見到樓上有巴打都買左,個心都定啲 希望佢係我開學前送到過黎,我好撚心急呀屌

巴打你整私模?

公模咋,

我fd有隻兔仔335公模放售

我買番黎諗住長用,買第一手係好啲嘅
點解放呀,唔好聽咩

邊到可以試聽

兔仔335擁有後可以退燒!
報告,...天華科技線, 果然要等一個月有多,
發貨地點原來好很遠. 順豐運 4日都未到廣東
順豐直運到香港我諗要等 5~6日才到順豐自取點
上次只寄到集運點都要 4日半時間.

原來重遠過北京

喺遼寕吖同免仔335一樣省份

想問我隻zs3 亮點126 線插完仲見到支針係咪買錯
TFZ ex5應該用spinfit cp100定係cp800

CP100

不過我覺得完全唔夾 戴完D 低頻下潛少左
高頻表現差左
自從淘耳機之後成日覺得會有更加抵既選擇

搞到越買越多

遲D都係掂埋心水拎幾千銀出黎買隻大廠耳機退燒算
自從淘耳機之後成日覺得會有更加抵既選擇

搞到越買越多

遲D都係掂埋心水拎幾千銀出黎買隻大廠耳機退燒算

買左大廠之後又出左隻超強性價比既淘仔,呢手賣左隻仲有價有市既大廠去玩返淘仔

你買.78? 應該岩用架

係.78
正常係插都盡見唔都針?

係.78
正常係插都盡見唔都針?

可以插盡架

係.78
正常係插都盡見唔都針?

sorry 我唔肯定係唔係.78
買嗰陣淨係同佢講CM 插
1516緊買EX5定1+2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞