淘寶耳機集中討論區(11)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
4 Like 4 Dislike
新手想問下推盡左既zs5係等於咩價格既耳機,見好多巴打都推薦呢隻又好似好抵玩咁

8千幾蚊外型
新手想問下推盡左既zs5係等於咩價格既耳機,見好多巴打都推薦呢隻又好似好抵玩咁

8千幾蚊外型

150蚊做到四單元同8k既外型仲唔鳩衝

8千幾蚊外型

目前我未發現有邊隻cp值高得過佢
200蚊價位簡直無敵

8千幾蚊外型

目前我未發現有邊隻cp值高得過佢
200蚊價位簡直無敵

zs6應該會超越到
我會買BD005
天華7n銅24號落單
今日終於發貨

我果條天華科技線幾日後都收貨
有冇巴絲玩過淘寶Overear Headphone? 有冇邊隻推介?

8千幾蚊外型

冇八千幾蚊, 5,6千姐
CA Polaris
有冇人會喺淘寶買dac?
啱啱買咗隻dt990 pro 油麻菜

又massdrop左隻o2 amp
想平平地買隻dac接電腦

8千幾蚊外型

冇八千幾蚊, 5,6千姐
CA Polaris

中國版

DAC同DAP一樣係耳機之後第二重要,唔好慳

除非你仲未開始聽lossless,咁就轉歌先

DAC同DAP一樣係耳機之後第二重要,唔好慳

除非你仲未開始聽lossless,咁就轉歌先

我本身已經有隻18 pro 聽歌還好 攞嚟睇片就爭啲
所以隻990 pro係for多媒體用途多啲
本身諗住電腦直推就算 但電腦啲聲實在太差接受唔到
所以先諗住睇下可唔可以平平地幾百蚊淘隻dac返黎
早果排訂左兔子335,佢本身話21號寄貨不過22號都未寄,我問完佢就話office停電 23朝早出貨,不過依家23號夜晚都未有消息 有啲驚

見到樓上有巴打都買左,個心都定啲 希望佢係我開學前送到過黎,我好撚心急呀屌

巴打你整私模?
1600好抵
dp s1係咪無USB dac功能

有,隱藏功能黎
30R都有

知唔知300r有冇?
1600好抵

有,隱藏功能黎
30R都有

知唔知300r有冇?

早果排訂左兔子335,佢本身話21號寄貨不過22號都未寄,我問完佢就話office停電 23朝早出貨,不過依家23號夜晚都未有消息 有啲驚

見到樓上有巴打都買左,個心都定啲 希望佢係我開學前送到過黎,我好撚心急呀屌

巴打你整私模?

公模咋,

我fd有隻兔仔335公模放售
1600好抵

有,隱藏功能黎
30R都有

知唔知300r有冇?

點開㗎 可唔可以教我

巴打你整私模?

公模咋,

我買番黎諗住長用,買第一手係好啲嘅
點解放呀,唔好聽咩

就係公模都好正,所以佢轉私模335再fit耳d
1600好抵

有,隱藏功能黎
30R都有

知唔知300r有冇?

點開㗎 可唔可以教我

你用電腦想駁300R黎做DAC?
呢樣功能冇

USB out 駁mojo / line out就有
點樣先可以寄個耳模上去

巴打你整私模?

公模咋,

我買番黎諗住長用,買第一手係好啲嘅
點解放呀,唔好聽咩

邊到可以試聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞