淘寶耳機集中討論區(11)-窮撚耳機/DAP專用帖

1001 回覆
4 Like 4 Dislike

新玩具

第一眼以為係sd4
btw快包膠

真係幾正,冇介紹錯
首先佢隔音好好,帶住佢完全係活係自己個世界咁樣
我比較鍾意聽低音,尤其個啲bom bom bom嘅鼓聲,原本佢配個粒耳膠係最細個嗰size,後尾我換左中size覺得啲鼓聲更出,總之就好合我心意
順帶一提,佢除左有耳膠之外,仲配埋耳棉比你,所以你鍾意點換都得
人聲方面,我覺得都幾清,我主要鍾意聽樂器聲,所以人聲我收貨
我仲未煲佢,希望煲煲佢會更正
我係用天華條6n線黎聽,但佢個0.78頭真係好難插入去,初初以為唔啱size,插極都插唔到
本人覺得1+2係值得買黎撚下

Senhear出品唔差既,之前淘樂會都有做呢個牌子
聽過隻五單元都係人聲前又清

呢隻仲要499人仔就玩到,佢算半賣半送

有無邊到有得試?

約我地出黎試

呢隻野有冇link

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.3-c.w4002-12987263842.21.3ff19e11v2ehvK&id=546255141901

條LINK入到去話"根據所在國法律法規或平臺政策,此項商品限制下單購買。"

有冇巴打知點買?

新玩具

第一眼以為係sd4
btw快包膠

真係幾正,冇介紹錯
首先佢隔音好好,帶住佢完全係活係自己個世界咁樣
我比較鍾意聽低音,尤其個啲bom bom bom嘅鼓聲,原本佢配個粒耳膠係最細個嗰size,後尾我換左中size覺得啲鼓聲更出,總之就好合我心意
順帶一提,佢除左有耳膠之外,仲配埋耳棉比你,所以你鍾意點換都得
人聲方面,我覺得都幾清,我主要鍾意聽樂器聲,所以人聲我收貨
我仲未煲佢,希望煲煲佢會更正
我係用天華條6n線黎聽,但佢個0.78頭真係好難插入去,初初以為唔啱size,插極都插唔到
本人覺得1+2係值得買黎撚下

Senhear出品唔差既,之前淘樂會都有做呢個牌子
聽過隻五單元都係人聲前又清

呢隻仲要499人仔就玩到,佢算半賣半送

有無邊到有得試?

約我地出黎試

呢隻野有冇link

https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z10.3-c.w4002-12987263842.21.3ff19e11v2ehvK&id=546255141901

條LINK入到去話"根據所在國法律法規或平臺政策,此項商品限制下單購買。"

有冇巴打知點買?

試下轉番做大陸淘寶先再㩒入去
岩岩見到zs6個樣
岩岩見到zs6個樣

岩岩見到zs6個樣

ADIDAS
岩岩見到zs6個樣

坑渠蓋咁
連螺絲都抄足做乜鳩
連螺絲都抄足做乜鳩

重諗住zs5已經咁多人屌 zs6會轉下款
點知係再抄足啲
連螺絲都抄足做乜鳩

點知係再抄足啲

好撚柒下
資料來源from fb
好似重會出隻叫zs10 (原本叫ZSR)
果三間不如唔好要
直接一樣算啦
連螺絲都抄足做乜鳩

點知係再抄足啲

睇唔透
果三間不如唔好要
直接一樣算啦

然後再出隻KZ白雪仙
小弟本身用緊IM70,但開始壞壞地,岩岩爬完文
見大家都推以下幾隻

zs5
ex5
1+2

想問下同IM70比,下面係同GRADE定係UPGRADE定係DOWNGRADE?
本身唔太熟耳機

BUDGET AROUND $1000

唔該哂咁多位巴打
果三間不如唔好要
直接一樣算啦

抄都算,仲要差過CA模至少CA模我唔會戴到耳殼痛
KZ出左polaris同仙女
幾時出隻lyra vega dorado
果三間不如唔好要
直接一樣算啦

然後再出隻KZ白雪仙

zs10秒秒鐘係白色
27/7天華線終於出貨啦

寄左五日 , 打風又遲一日,聽日應該攞貨
直送到順豐站
25號下單到依家
見大家都推以下幾隻

zs5
ex5
1+2

想問下同IM70比,下面係同GRADE定係UPGRADE定係DOWNGRADE?
本身唔太熟耳機

唔該哂咁多位巴打

個人認為三隻都好聽過IM70
頭兩隻唔難搵試聽

寄左五日 , 打風又遲一日,聽日應該攞貨
直送到順豐站
25號下單到依家

8月2
希望開學可以拎到啦
見大家都推以下幾隻

zs5
ex5
1+2

本身唔太熟耳機

唔該哂咁多位巴打

個人認為三隻都好聽過IM70
頭兩隻唔難搵試聽

試埋e3000 e2000
見大家都推以下幾隻

zs5
ex5
1+2

本身唔太熟耳機

唔該哂咁多位巴打

$1000 budget 絕對可以一齊j zs5 + ex5
只會買貴不會買錯
Senhaer用ue定mmcx好?
Senhaer用ue定mmcx好?

2pin 啦 mmcx易壞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞