[垃圾車狗,退錢!] 車路士球迷護級討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
+9+唔會收架啦基本上是肯定的
黎緊全敗 大家準備好上車未
比selling clubs 笑有條大水魚
白蟻老闆話之後未必同車做生意
唔係話唔比你, 係到時驚你收皮無錢買
最搞笑係d車狗笑49000
人地對拜都入到3粒
我地唔計打盧頓
入得五場入得兩粒
獌柒極都識入波
我地波都唔識入
場場坐輸望和
肥普一日唔諗掂自己想踢咩陣 點踢法
就一日都可以等收皮
中場其實射波之外做到野,大部份big change都係中場killer pass上去,前場個跑動都係正確,臨門一腳瀨屎真係唔知點執
只係怪後生仔唔冷靜
對森林般矛 一球不入就縮返入老母個閪度啦
見到roster 有啲頭暈
唔係好明點解山會俾人射穿大細
講到佢排鳩陣 自廢左路同Enzo 好似無責任咁
250一定係後生仔
玩fm鳩買人啲chemistry低都知會輸啦
無連線點玩呀
佢個踢法太U型啦
廢就廢啦 raw乜柒
無nkk 中大就唔識點樣打中間
成隊波由CEO到教練團到球員到草皮阿叔
全部換晒做你選嘅人
仲要你玩hands-on approach成日走入更衣室
結果成績差 只係射波個球員要負責
唔關老細事?

又唔係有外在因素影響
e.g.轉會禁令(Tammy) 唔適應(Timo) 自爆(獹狗) 唔肯嚟(Lewa)
搞清楚 唔係簽唔到當打球星
係你老闆走去定埋啲on9規定只簽U25半成品
4千萬當打英撚有創造力嘅Maddison「超齡」唔買
10億買完廿幾人 隊波完全唔balance
龍門係中遊棄將 6號位隊長+9+
攻中nkk一傷就要變陣 中鋒踢得1.5季西甲入12球
好意思講客觀睇冇辦法?
有火腿但正選唔出
其實睇到普狗唔要Felix , 死攬Gallagher 就知佢talent ID 係柒碌

熱刺時代咩lámela Lo cesso Foyth

死攬Dier Winks 前期Ryan Mason

屌你老母總監買人塞比佢用就得

再賣撚曬佢d濕鳩愛將(Gallagher!)

佢話唔想買既照買(Felix)

同我專心教波!

年度笑話
我怕傳左先係

正常結果應該係咁,不過以依家班柒頭就難講
傳完唔射跑埋入龍都得啦
signing of the season :R山哥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞