[垃圾車狗,退錢!] 車路士球迷護級討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
咁睇返轉頭
d Dead wood都係佢搞返黎
高薪低/零轉會費簽垃圾
嗰時係唔知要轉手好煩 係到吹奏佢簽賣淫巴 sarr呢d

依家係變咗另一個極端
飲水係干地自己話要嘅Plan B,Sar不嬲只係豬頭骨性質,盧係杜自己都想要。當然你可以講啲咩Djilobodji 呢啲,但有啲明明係球探嗰邊出事又入晒佢數?Marina 係真係除咗成日計啲婆仔數搞到做嘢慢外,佢冇搞死到隊波之餘仲keep著有成績呀。

OK反Marina 都算,然後啲以前聲大大反佢嘅人,宜家走去幫托狗含撚
咁眼中反既人走左, 自然會投放係另一個接手既人身上....呢樣都唔出奇
但而家接手果個比上手更亂黎者
一開始我都話請安歷基好過普狗,人地帶PSG帶得幾好,歐冠贏多蒙特聯賽又贏馬賽
西女人最難頂係無限續廢人
呢個真係冇得兜
但屌佢傾deal慢慢磨/塞自己心水俾教練就….
Sarr LB>Colwill LB
而家都成隊高價DEADWOOD喇
古古狗,梅狗,
LAVIA同火化狗重傷
Lavia 傷都買算係弱智
應該咁講,最多人屌Marina 嗰幾年係由黑監教練同佢嘅權力三角,到黑監走咗後佢接手埋嘅初期啫。權力三角嗰時三邊都互相拉扯,而當時Marina只係管數,教練就兩個都係要高價即食啲球員(唔記得干地嗰時黑監走咗未),角色上自然有大矛盾。而事實上又係咪真係冇滿足到教練買人要求?佢有架喎。

咁黑監走咗後,Marina要管多範,的確當佢要管埋足球時,佢都係要時間熟習,而佢當時可以依賴嘅咪又係個垃圾球探部。呢期佢最大錯其實都係處理25圖嗰part反應太慢搞到要panic buy,但之後慢慢搵到方向,再有施治返嚟幫手,已經返軌道啦。

而都係嗰句啦,Marina 差極,隊波都仲可以Keep著有成績,盤數都未到宜家咁玩到踩鋼線咁all or nothing 啦
西女人都係間唔中簽水貨啫起碼多數簽人算正常,隊波年年爭到四,有歐聯踢
Todd狗呢幾個轉會窗差唔多8成target水撚曬,一係就超級水魚價簽,跟住隊波又就快比佢玩到降班
人腳爭好遠 兩隻翼都世界級 後防夠經驗又有料 係中場爭少少
睇咁耐真正要重建既年份係第一次歐聯冠軍果一年,班大佬真係搏到水尾先完夢,同埋19-20買唔到人

其他年份都係自己買賣出事先成績差,即係贏完聯賽冠軍換少少血但好似法拉利咁plan E

換老闆之後成隊波直頭死淨個名同logo,但明明成隊波平均年齡仲好後生仲贏緊冠軍

如果Market Value低,過30就要賣,肥安果屆冠軍係點贏架?成班3字頭
調返轉啲人腳再講啦
個個咁raw 默契又冇
安歷基都係拎Lucas打左閘,車區會唔會屌
其實而家安定普教都一鳩樣
兩個都係戰術固執撚
最後都係鳩猜唔入輸反擊做Xg 之鬼
兩翼黎講,dembele同國米而家狀態火熱既thuram都可以免簽or低價簽翻黎,成本一定低過一億係,todd自己戇鳩走去買一億烏克蘭贖罪券。
dembele又係傷多過踢架喎.....
Dembele點解會肯去車
Manuel ugarte又係,睇佢歐冠勁到,攔截果斷,打反擊長傳又準,跑不死,唔明點解當初唔搶
所以法甲唔同玩法,Dembele就算傷我諗係法甲都無乜隊會搞到psg,但佢係車傷就67
好過史達寧上左場都隱形先
丹狗啲把握力比人屌到仆街
留意番psg排緊第3 拎住隊psg踢法甲第一都無 仲可以吹奏個教練
咁我地而家排第幾
Caicedo plan a囉,同埋人工比psg抬贏左,你有冇睇嫁
ugarte 我地傾先 到咁上下 比psg高薪搞掂左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞