[垃圾車狗,退錢!] 車路士球迷護級討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
車路士隨隊記者:2位老闆對於進入更衣室意見有分歧

老闆之一Behdad Eghbali 無視另一老闆Todd Boehly的反對進入更衣室,Behdad Eghbali今季每次在史丹福橋看比賽後都會去更衣室,而在更衣室或教練辦公室時,他都不會向球隊表達自己的看法,而是和球員或教練握手,然後祝他們一切順利

Behdad Eghbali已在倫敦買了一間屋,以便他在倫敦觀看車路士比賽時居住

https://is.gd/YRUcl0
當時杜狗好地地俾托狗買C朗咪好 雖然依加係廢 但起碼可以壓住班傻閪新仔
雖然話舊人,要計我覺得可以計埋,新政權平均換人速率都係三四個月左右,想睇下如果輸晒黎緊八九場係咪仲有得留
見到potter都捱到咁耐 我諗炒杜曹之後都有教訓 就算差到potter咁都會比多幾個月時間
唔係的話 真係無領隊肯黎
嗰季唔係艾巴咸最多咩
Marina 都吹奏既人根本on9

第2個歐聯根本屎忽撞棍贏返黎

Havertz 買返黎無plan , 林伯當時癲撚到搵佢踢8號

純粹係比人禁完買人報復式消費,再撞正杜曹比人炒underdog 谷道氣贏

邊撚到有plan?

摩狗拎完冠= baba Hector Djiloubodji

干地拎完冠= Zappacosta Bakayoko

杜曹拎完冠為左省錢唔轟Haaland,執件黑盧total loss
原來makelele 都走埋
杜係不和wo
Marina 咪又係贏完一冠又收皮 好少可以持續每年有大杯拎
我而家目標係唔好降班
如果杜曹係欺世杜名,咁普狗叫咩?
認真 普狗雖然都唔係咩top教頭 但係炒左佢 你請得邊個
之前入更衣室係托狗
普天同慶
屈福特化
一個月換一次都得
睇黎普狗都係咁先
睇緊個地獄賽程唔覺得有分落到袋
托狗一定搵佢開刀
Project FC
飛釘狗好似仲大權過托狗
1月都係佢最後拉大隊去簽安
想睇Tod狗教攬炒
冇分落袋可能都唔緊要 輸得樣衰先大獲
隨時幾場飲七喜
丹清又返咗嚟
請番波特蛇啦,起碼將enzo打番後一格先
不如再比機會傳奇教頭 林柏特?
最大問題都係買人策略
唔講其他
剩係最尾£40m買件一季頂級聯賽都打唔到10場既Cole Palmer,期望佢救世
仲有£60m買件Lavia
加盟之後一分鐘都未踢過
就知d director 買人方針仲唔掂
我諗隨時係上季既翻版
季中搵迪馬或者蘇拿呢d legend頂住先
但今次護唔護到級真係冇人知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞