[垃圾車狗,退錢!] 車路士球迷護級討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
有無諗過最後曼城加加埋埋比幾多夏撚?如果我地買加加埋埋成三億,邊撚到加多少少
Evan仔就係下一個夏撚,傻閪todd想補鑊既冬天好出手
添啲啦 再添啲啦
有啲人話要畀時間普捷天奴
我都唔知畀黎做乜

你話普肥有破密集套路, 只係球員未執行到未學熟都話
依家出加拉加踢6號位, 條友一味向前沖, 梅毒史達寧兩個自己獨扭, 對住盧頓都可能得, 對住維拉點得
唔係一場啦, 場場排陣都ON9. 點trust呢個process姐

人地阿迪達第一季踢5後衛, 第2季一路睇到有套路只係球員執行唔到, 防中太少, 唔夠級數
車路士完全唔係個回事. 仲畀乜春時間

我就覺得請唔到傳控教練就不如搵摩佬教算. 起碼快攻反擊踢得好先. 依家車路士唔係要馬上爭到歐聯冠軍, 英超冠軍, 只係目標前4同贏下盃仔, 摩佬夠做有餘, 你畀無限金錢摩佬, 摩佬可以好得人驚
咪撚玩啦,當年拎撚完歐聯

你估係今時今日?

又要考古搵source 收鳩你地皮?
你搵到先啦
10億買一大堆垃圾 定 3億買一個夏撚?
佢講到當年夏撚追車含咁
你當年個時空背景點拎十億?
快搵。
我好撚肯定當年夏撚無話肯嚟
Erling Haaland is believed to be interested in a move to Chelsea if the European champions can find a way of negotiating a deal with Borussia Dortmund

https://www.telegraph.co.uk/football/2021/06/08/erling-haaland-interested-chelsea-move-even-has-wait-another/

咩話?
Haaland 無追含,但你同多狗傾惦數,佢會黎

Simple , 事實就係車路士唔願意轟

貴就梗,但最後黑盧結果話比我地知,

150m轟Haaland + 500k周薪都係值
美國佬專搞死藍色 睇下iPhone就知
Simple!
你條柒頭駁又駁唔到係度單單打打,肉唔肉酸d
買人咁simple點解會空炮
當年單打咗火撚屌成個新年問我單打人肉唔肉酸?
收皮啦柒頭,最撚睇唔起你依種柒頭皮講句野正氣d都唔撚柒得咁

一開始又話球會唔放,拎埋fab 出黎比你睇肯轟就有計傾

知道柒左又話球員唔黎,拎埋source 比你,Haaland唔反對,啞撚左成個屎忽鬼咁單單打打

你依種賤種柒頭皮真係咪比我係條街見到你
係咪預告傷人
你好撚驚?
驚就摺撚埋啦柒頭

啱啦 就算球員無火 球迷都要keep住團火
我諗住聯署同傻閪todd講轟落Evan仔到,有冇手足簽名
等出年買特價季票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞