[垃圾車狗,退錢!] 車路士球迷護級討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
Badshit出得番 希望泰銀可以出少啲
睇返賽程對完猁之後啲對手
西咸、盧、森林、般茅、AV、富、般尼
冇歐洲賽,聯賽盃又兩場主場
咁嘅賽程已經接近完美咁濟
本來係可以比班後生贏下波攞下信心
頭六場以幾年前標準係要以全勝為目標
我當大換血攞唔足哂都起碼要11-12分
宜家慘到得5分
慶幸狼隊般茅拖肥呢啲比我地更廢
好肯定可以話呢個表現持續12月肯定落到降班區
車路士隨隊記者:樸達教練團成員Bruno Saltor季初曾被任命為普捷天奴教練團成員,但現時已經秘密離開車路士

車路士官方仍未確認及宣布Saltor已經離任,但車路士已向這位教練支付解約條款解約,也未知離開的原因

https://is.gd/98dqLh
穩既應該得錫菲聯同般尼
對上一個穩定入球點
可能係武肺ver 美隊
果時佢都係廿二歲
依嫁場果班又係廿二
原來佢未走
連登車狗:廿二碎好鍋好鍋
佢啲入波好多都係打反擊得手
一係執雞或者餵到入口
得兩球射得好
西甲對弱隊死推梗係得 英超無咩弱隊
佢依嫁空門咪都係飛機
弱隊個龍唔會大多幾吋
點會啱啱拎完歐聯
其實車應該係比21/22 密集賽程打殘晒啲人
哥迪奧拿都話鏝今年咁踢好易踢殘啲人
車仲要少輪換
所以22年開始走下係正常
今年無歐線理論上用果班人, 但換幾件新血應該上得返上半
車路士隨隊記者:車路士高層賽後進入更衣室已成為常態

普捷天奴在週五賽前記者會前與老闆之一Behdad Eghbali進行會談,導致賽前記者會延遲25分鐘。落敗維拉後,Behdad Eghbali進入更衣室,但現在只要車路士高層到主場觀戰,高層賽後進入更衣室就已成為標準行程

https://is.gd/PZebXv
佢西甲果啲慢慢睇到定黎食
盧頓都好過佢地
依家三千萬放占士都算執到,太容易傷。
車路士柒撚到連傻狗007都冇心情慶祝了
鑽石眼又做回佣師
1月轟落東尼老師算啦
Sterling Toney palmer 英撚3叉
palmer幾時先可以正選攻中
Felix toney Palmer先夠做 sterling 簡直笑話
唔係第一次?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞