[垃圾車狗,退錢!] 車路士球迷護級討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
用250真係繼續閪
直接退休好過囉 係度累事
原本仲ff 好似干一嗰年咁
唔啱試到啱
然後一野十幾連勝
點知肥普明知呢個陣前場冇chemistry
enzo 唔擺落啲
chilwell又唔踢返閘位,防守冇咁穩陣去換取攻力
開始感覺佢等運到
等NJ mudryk sterling 開竅
又就黎到週中
迷托狗準備上水幫托含撚
托哥唔差在100m 轟落麥龜 同200m 轟落娜娜度喇
面子要緊啊,要show比人睇你幾有錢
肥普保守得嚟又ON9,盧頓之後賽程咁易踢識轉返踢4231,
但係又轉啲唔轉啲,唔撚排返好個陣,
死都要推Enzo打攻中,唔肯雙閘齊飛,
下場輸撚埋俾白蟻好自己執包袱,8場2勝點教大會
Evan Ferguson夠做,再送走啲暗病黑鬼 破產版夏撚
車狗開季至今嘅心聲
呢隊垃圾
買咩人都死

比你買夏撚返黎,一係打邊,一係射波腳軟
好人好姐歐聯冠軍變左長期項目
輸波仲要聽個老細鳩up
下場NJ要停賽, 擺邊個踢最前好
有冇人覺得推火腿上去, 因為除左佢呢兩場後備落場至少控到波, 保護到個波, 不過身型未必頂到對方既中堅
波查我就由頭到尾都唔知佢踢乜鳩 擺佢踢正前不如用其他人或者踢冇鋒陣
宜家年代變左,做球迷一定係J 未來,好J 過冠軍,有長遠高回報好過短期小利,清Deadwood 重要過捧盃,隻盃你唔會場場見到,但廢人就場場見,寧願清埋盃清埋球迷都唔想見到任何一個廢人
火腿上去啦
哥迪奧拿一樣堆佢上去
國家隊先打下右翼
第二年都球會盃冠軍歐聯亞軍聯賽第三
然後不停俾人話要重建
睇埋樓上篇文而家老闆話上手油王唔識run
真係笑而不語
華盛頓
我地中前場好多人都唔識用
https://lihkg.com/thread/3510748/page/1

笑撚死,撞死人上連登問點算
班契仔比人洗哂腦 以為本來真係好唔掂要重建
我反開西女人
但事實就係西女人時代n年冇跌出過前4
成績屌打而家
點解換左老細就無啦啦要重建?
老細自己新官上任想換哂舊人
班契仔就幫口吹到本來個陣好撚唔掂
唔掂極有試過好似上季今季咁垃圾?
換老細前個陣容好撚老咩
除左中場佐高簡 前場同後防都係後生
而家比你買左兩件過億中場 前面後面換哂人又咩成績

Best Club Director 就俾人吹到佢老母都做到佢份工,然後就幫個搞到球會結構亂到仆街嘅傻鳩含撚。
Marina喺近年都開始幫球會搞sustainable,而我一路都覺得球隊真係要慢慢接條龍骨嘅班,但唔係預你咁撚樣郁晒啲舊人,然後簽晒啲幼齒返嚟叫接班
佐高簡完全冇人接
杜蟲仲話唔需要中場
但係marina任期內的確出現好多唔撚岩用既買人嗎, 領隊要a球員, 佢就求奇塞個b & c 俾人就當做左~
而家講可以話冇意思, 但係飲水, 黑盧, sarr.....仲有無數咁多連名都講唔出既人買咗唔知做乜
講得好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞