[垃圾車狗,退錢!] 車路士球迷護級討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
聽日又入場睇白禮頓,有冇啲咩要準備?
係咪驚嚇
準備大叫操你媽退錢
睇白禮頓做咩退錢
再輸我驚我會有ptsd
唔敢再入場睇波
其實而家車仔算唔算係美國佬夾硬用自己果套擺落其他國家搞到人地民不聊生嘅縮影
Lavia本身傷定黎到先傷
定係仲要操態
肥普會喺隊巴上面比托哥炒
呢啲多鳩餘
乜夏撚believe to be interested 又假如deal到
passive voice呀朋友
有人相信夏撚有興趣如果車搵到方法傾
講咗等於冇講
嗰時話出到110M
最後未又係連personal terms都傾唔到
其實阿迪達第一季人腳唔差
https://www.premierleague.com/stats/top/clubs/big_chance_created?se=363
我地chance create 英超排緊第四
係車狗平行時空就講到肥普0攻勢咁
總之肥普擺錯晒啲位就唔啱啦!場面又唔靚!無戰術可言!
你條link個filter 唔係今季嚟
可唔可以講解下點解無套路都咁多big chance
純粹球員高質? 明明比人話 成堆幼幼U23未夠班咁
換左哥狗教 咪仲勁過鏝城成套套路齊晒
講佢入唔到波啫
今季第5

呢個先係今季stat
車唔係特別高又唔係特別差
不過係對咗盧頓森林般尼茅夫呢啲弱隊
剩係對盧頓都佔咗5次
明明肥普場面好過樸狗
話樸狗波好睇過佢真係r爆頭
戰績就一樣屎
一個踢6場6連勝
一個教左大半季xg榜排第十
講到後者先係xg之鬼
https://www.premierleague.com/stats/top/clubs/big_chance_created?se=363
我地chance create 英超排緊第四
係車狗平行時空就講到肥普0攻勢咁
明明肥普場面好過樸狗
話樸狗波好睇過佢真係r爆頭
戰績就一樣屎
一個踢6場xg 6連勝
一個教左大半季xg榜排第十
講到後者先係xg之鬼
中大同爛屎係咪出得
Injury update 話佢地有參與partial team training
應該未好fit
有中大 希望唔洗睇enzo打攻中
人地個年想留多季多仔 黎乜柒姐
已放棄RJ
Washington petrovic start
又話come back soon
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞