[垃圾車狗,退錢!] 車路士球迷護級討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
唔講啦,唉
買下盤+1先
佢上場打闡我覺得有睇頭。
勁沖得撞得,又有d速度。
Disaster 有速度

佢同Silva 一齊追反擊仲慢過Silva
唔係慢
我見佢上場對av 爆開對面防守落底,以為佢加速都有少少渣

似會食著世界盃個勢做埋新一季正選🤔🤔🤔
羅馬唔踢傳控都一場20個chances
阿仙奴傳控對愛華頓,上半場得一個on target
踢咩style同製造機會次數唔一定相等
傳控製造既機會xG偏向高過明買明賣燒味足球
買白蟻進級
直接白蟻勝已經穩陣過綠債
我都覺得佢右閘仲攻得勁過gusto
可能佢有心踢
在今季英超面對射門超過 20次的門將中,撲救率最高5大門將:

1️⃣ 艾利臣/利物浦 - 84.6%
2️⃣ 維卡里奧/熱刺 - 𝟖𝟎%
3️⃣ Neto/般尼茅夫 - 75%
4️⃣ 樸比/紐卡素 - 73.9%
5️⃣ 山齊士/車路士 - 72.7%
熱狗西利
其實我哋上場都好多bigchance
一個mm交俾nj
一次就enzo

不如追究左把握力先
入到2球領先已經好踢好多 依家英超隊隊都有啲實力 你估好似以前咁咩
鏝上半場對森林都只係6射但入2粒
入左2粒已經控制晒場波
車狗下下對中下游都係人睇住食
人哋知你要攞分你先係急個個就密集等你妹
你妹唔入人哋慢慢打反擊入到就食你3分
次次劇本都係咁
其實前面miss chances係同中後破唔到密集一樣咁嚴重
依個問題係由摸奶去到依家換左4 5個前鋒都未搞掂
買左平平地nj返嚟搏 搏唔到冬天唔買前鋒聽降班
依家睇一億買傾會有效果好多

人哋獌個helen都一睇就知對板
我哋買咩都kickkick地
想知猁如果無左alisson會點
依家望gusto成材好撚過
Dllm係咪火撚分身
新龍聽日應該有得出掛
Enzo都無其他隊追
得我哋出offer
Che or nothing佢先上車

依家啲西媒已經吹佢想落車
遲幾年蝗疤一定大把動作

車唔踢好啲遲早星散
佢打紐救好似係阿米朗果球
真係嘆為觀止
我都唔明點解巴西國家隊會用艾達臣
車唔指前鋒把握力差
而家成隊都差先咁慘
以前成隊識入波
依家最準射門個個係cwa
Kepa fans boy 係咪死曬?

條垃圾多口狗係閪甲輸高波輸到仆街
一時時啫,大賽咪又係艾利臣正選
踢一場傷幾個月
一季都唔知踢唔踢到10場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞