[垃圾車狗,退錢!] 車路士球迷護級討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
我覺得呢兩件黎講caicedo都係勝在有英超經驗,ugarte特點突出好多
拎英超同法甲比?淨係人腳psg本身係法甲都超班
我地重建期 英超 除咗降班3寶 有邊隊真係食硬?
維拉上年都打得唔差
個重點係爭唔過psg,你講番轉頭無乜意思
宜家隊波輸都唔關買左邊個中場事啦
其實個時摩拉頭 廢極都頭十零場威到仆街 而家真係成班唔知做乜柒
咪就係 上場卡斯度打得唔差咼 見到融入緊進入緊狀態
車路士足球水平遠低於預期
個重建期係自己搞成 屌你咁耐唔撚買中場 一買又成條清 根本高就要留 然後前面三個位 得250係見過下大場面 本身250已經唔係最top個班 仲叫佢lead人
問題在於而家個重建係亂鳩咁重建,睇唔出打緊咩風格
頭10都偷笑啦 無人識入波
本身前面係nkk 250 後面泰銀 中生代James 捷 disasi
係條中場好後生 得+9+英超經驗豐富啲啲
但當中 James 同nkk傷左
想打傳控同兩邊爆破 有機會就killer pass
呢家成個陣擺位都抄足鏝城
開始有魷魚香
當日potter都係咁左幾個禮拜之後
有一日講完fully support第二日就炒左

https://x.com/cfcpys/status/1706328075259040094?s=46&t=a158uhZpm99f6yHMdoai3A
年年都用6,70m 轟落d廢物或者傷殘度,哥狗黎教都收皮
上任3個月又炒會唔會係車最快比人炒嘅領隊
Behdad Eghbali ignores Todd Boehly backlash to make Chelsea dressing room visits
Todd:仲關唔關我事
去到依家我都覺得todd算有耐性
仲炒無人揀嫁啦on9咩
杜曹:❓
唔係話撐普 但點都玩埋依季先啦
果兩條廢物,一開始又話玩長遠project唔會亂炒人,點知一年內普狗已經係4朝元老
杜曹上任少過3個月?
波特都捱到差唔多季尾啦
x2
唔係哥狗高普呢D available
換邊個都差唔多
係班美國佬玩野換血換得咁急攪到咁
Welcome 施舟?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞