[垃圾車狗,退錢!] 車路士球迷護級討論區

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
咁俾埋Enzo 十一人得兩個高薪 但係呢兩個 尤其Enzo 都算係有心有力啦
我都唔知關邊個事
咩人都換哂
都可以下下射到ruby咁
太撚後生啦 所有野都未ready 油狗年代 頭巾佬Jackson uxxx呢啲外借兩三年先啦 撚打到正選咩
真係好癲 唔明點解中前場可以射波衰過學界 根本下遊隊球員處理得仲好
入左是但一球都唔同形勢啦
睇左16年車仔,今年把握力係最差
只可以話前面無個擔到大旗
根本就冇經驗 啲後生仔咁易就踢到2829歲咩 一落後同攻唔人就亂鳩咁黎
盧哥
客觀睇 成隊波唔係冇攻勢 就算你話老個班 好似屎波零 咪又係踢得閪 射個波都求其
而且買人都冇辦法 你要重組 鬼唔知當打球星好咩 但今季冇歐聯 人地實開天價 買個白卡 依度已經噪到拆天 可以買得幾多個
不過普狗都大責任 排陣排到咁撚樣
幾歲都要識得射波啦下話
後生唔係唔入嘅藉口
u23 d龍大100cm?
老個班未得250一個囉
事實就係咁 惡性循環 冇歐聯 玩𡃁仔 柒 冇歐聯 又唔見油狗年代有呢啲問題? 次次炒完再課金 就一定谷得起先
我唔係話藉口 我嘅意思係未撚夠班喎
之後成季比佢交學費交到降班
肥普又爭唔落
出番捷狗同火腿再輸都唔會俾人屌咁多
講把握力 我地既中前場其實同下游球隊無咩分別
唔係屙尿射波 就係龍都唔中
完全唔明點解射術可以廢撚到咁
之前一直吊到命入波都係靠班後防兩閘
收加拉卡,出火腿啦 ON9
出正常人腳都唔會比人有位入喇
事實你擺咁既陣 輸波一定比人插爆
捷又唔係有傷 又唔係個態極閪
點會兩場都擺後備先
咪係,油爸炒完買幾件星,又變返爭冠隊。
而加玩到selling club咁,養幻幻。
但又唔係青訓/平買南美妖人,係高價去買selling club人地養緊的幻幻
認真講呀 新買嘅咁撚多個 係得Enzo NKK 卡斯度 叫做夠卡士 頭巾佬/梅囝/Jackson 真係可以收收皮先 唔講我以為我地咁多年都係中下游 揾呢幾條友做主力
出古古試多次都好過死用高維去LB
屌 諗返轉頭冇買dybala真係on9 起碼夠平又點都勁過班柒頭先啦
下遊邊有咁多big chance miss
buy antonio la diu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞