「尖沙咀夜市」人流多同20$燒賣極速賣哂,大巴車落連登仔到!!

927 回覆
345 Like 151 Dislike
真係無睇錯,個個年青人都係屌咗人柒先
不過有啲屌完會講返自己個point/理據,都仲識得先破後立,有幾個睇完我真係覺得自己例子舉得麻麻
而你,無破亦無立,齋屌一句無頭無尾,係喇係喇最柒係我啦
有乜撚野問題呢?唔可以講同一句?
咁講得岩唔岩先? 唔岩你咪提供論據 邊度唔岩
九唔撚答八 仲整個死人樣
拖撚低晒d質素
收皮啦同你講理據
其他人講左三十幾頁,你條撚樣開filter全部睇唔到
十足十唔認錯既死廢老
有心狙擊點解唔認
肉酸到
佢講緊我狙擊 廿蚊燒賣檔
我段野就好明顯係講緊成個夜市 政府政策
原來你連閱讀理解都有問題…
屌你老母真係九撚答八…

又窮又酸叔又以為自己大春袋
真係典型連登仔
博唔撚到我 就係度人身攻擊
完全唔洗理據論據既
你呢d野個撚都識講啦 你係咪想講呢d?
定係你真人都係咁 唔夠人講就話人大春袋?
好撚好笑 乜都唔知就話人窮 柯督尿照下自己個樣 望下自己銀行戶口啦 連登仔
求其打篇文 乜鳩成條街無晒人 餐廳無晒生意
一張圖都無 照樣收割過千正評
講事實就係人身攻擊

佢哋寫議論文應該就淨係識
命題:你好撚柒/窮
論點:你好撚柒/窮
論據:我覺得/我都唔知但聽人咁講
結講:你好撚柒/窮
檔野公民黨含淚食多幾粒撐手足
唔食燒賣=窮
十足十啲廢老咁

不過啲連登仔都唔會買新iPhone,因為年年都話iPhone 6 再戰一年
香港有果班傻閪懶醒cctoy先無救
佢哋只係唔想見到港豬/港共歡天喜地
奉旨要比你地啲奸商割韭菜就係真理?你班傻鳩窮得只剩下錢仲係度獻世
真係唔係好撚理解
出得去玩就係畀貴少少都要享受嗰個moment啦
去飲酒又要除返1樽酒幾錢咁計住1 shoot值唔值咩
成日都郁下就 "比狗食" "食開屎"
完全冇討論既空間
咁樣好咩
各有各圍爐姐
窮得只剩下錢 vs 仙都唔仙下滿口民煮豉油 ..

好難揀
公度講句 依個市集唔係政府香港夜繽紛搞
係k11搞 都預左貴啦
好多人為咗想証明自己係嗰間舖頭既target customer (有啲錢),有理無理去幫襯,認屎認屁
燒賣價錢個range唔suppose咁大
但酒唔係
加上1蚊1粒燒賣 利潤已經好高
加埋啲垃圾攤檔洗幾錢租?

你開bar/club 又要租又要員工 仲要睇場錢 大把暗錢要俾
有啲人又喺入面留幾粒鐘 貴咪合理囉
用下個死人腦
真正冇朋友係你啲柒頭 係要同世界唱反調
係都要合理化離地嘅野
選擇唔會食就代表廿蚊都俾唔起係窮撚
咁你又點睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞