「尖沙咀夜市」人流多同20$燒賣極速賣哂,大巴車落連登仔到!!

927 回覆
345 Like 151 Dislike
樓豬比人一巴一巴咁車落去
真 去得musea 嗰邊都唔會介意啦
星加坡係咪要開始驚了
銀獅有靈性嘅話,唔該你保佑香港夜市大成功,粉碎班踩港狗嘅陰謀
條女=左手
撚到班Cctoy跳下跳下
淨係識講智商稅
咁你叫連仔證實到然後bam到我未
環保撚收皮啦
同埋淨係識得開POST話香港經濟繼續差
屌根本全世界經濟都差撚到仆街
班Cctoy經濟好定差都係咁窮同寒酸
就咁睇多人主要係因為新鮮感,而有關商戶喺開張初期一定會同政府配合攪好多優惠及以較貼地嘅價格出售食品及貨品以營造一個旺丁旺勢嘅模樣,同埋大家唔好忽視紅絲都有佢哋一定嘅人數及圈子分佈各區,佢哋可以自當政府嘅打手去各社交媒體及現實社交圈中刻意製造話題去炒熱個活動,政府有嘅係權力、紅絲有嘅係資源,佢哋都會留意住大眾社交媒體嘅反應及風向去作出相應嘅對策,當佢哋睇到大部份香港人唔睇好甚至恥笑佢哋嘅計劃時佢哋就會利用權力及資源優勢去減儥促銷或攪作一些活動去吸引其他人及造勢,短期內就算賺得少甚至蝕住做都在所不計,因為佢哋同政府都有一個目的→就係要你哋香港人有一種撐乜衰乜、反乜紅乜嗰種無力感,故意同大部份香港人唱反調,所以連登估港共、中共政府政策嘅失敗係永遠開對家,因為人哋根本就可以睇住嚟打!情況就有如在足球搏彩中當莊家知道大部份人嘅注碼大部份嘅金額投注在球隊A而當莊家計過數之後如果球隊A勝出就佢哋要賠錢俾投注者,當莊家唔願意賠呢筆錢時,佢哋會使橫手操控個球賽去製造舆較大額投注選擇嘅相反賽果而對莊家有利,所以連登點估都必定會開相反,大家要記住!呢個係非正常嘅市埸環境,係一個政治面子工程!
完全強作風
班手足夜晚係咪返晒屋企打飛機?千其唔好出嚟響應
不嬲某啲香港人都係新屎坑,
鍾意一窩蜂㗎喇
初初搞爆場,有乜出奇?
玩多過一個月仲係keep住好好人流先再算啦
話鳩d亂掉垃圾嘅人同環保有關係?

on9 仔
你咪推架木頭車
去賣$10/5粒雪藏貨同佢鬥過囉

可能一比之下
搞到佢仲快賣哂、仲好生意咗
讀al讀到你咁柒
佢條傻鳩周圍問同一句

月入5萬既人會唔會在乎20蚊4粒燒賣?
https://lih.kg/bCGeLPV
#40 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
連登嘅所謂主流其實未係現實生活嘅小眾 勢力同社會地位最低嗰班 成班肥矮毒圍爐取暖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞