「尖沙咀夜市」人流多同20$燒賣極速賣哂,大巴車落連登仔到!!

927 回覆
345 Like 151 Dislike
打下稻草人先
仲有就係你呢啲,唔同意見就話人打手pr. 同小粉紅無分別只可以有1個意見
$20,5串菠蘿腸仔有冇得諗
我係賣人情味
除左你係賣20蚊魚蛋條友或pr仲會係咩,係普通市民咁我建議全港加價你食多d
有人排隊買燒賣 就話有聲有色.. 膠都廢事派...
起碼都攞d數據黎睇下啦... 附近k11生意有無好左呀
唔好學埋政府d鳩up 啦
夜市唔係搞一晚就成功架
做唔做到其他城市咁全年長開夜市呀
淨係做星期五星期六 有人排隊買廿蚊燒賣就成功? 呢個就係七百萬人既市場?
過多幾個星期已經無人啦on9
最大既pr 咪cctoy囉
開post 狂屌引d 人去買 結果一晚清哂
佢會係一個唔介意喺海旁用20蚊買4粒燒賣嘅人,我都係
變左魚蛋?
吓,笑尻你班窮撚狙擊廿蚊四粒燒賣咋喎
知咩料啦全部都係留喺屋企坐井觀天打飛機嘅社會垃圾
‘’除左你係賣20蚊魚蛋條友或pr仲會係咩‘’點分析出黎?又玩二元論?
我係普通市民,你就全港加價個邏輯關係邊 果然係成班精英人士
成班窮閪點江山
好撚柒呀cctoy

20蚊貨仔都要研究性價比夠唔夠高
仲要吹奏堆完仔牛奶公司大集團
好唔好意思呀cctoy
傻仔黃屍狗黎
呢個po 從來無人幫政府背書,講乜夜繽紛成功,只係想幫個檔主講返句公道說話。事實證明咗係你地寒酸,喺海旁個vibe 俾20蚊買燒賣都當如獲至寶大造文章,咩超市一大袋,7仔+撈麵呢啲鳩屎言論柒咗又想skin 去政治度。
隔離 post 有人屌38蚊啤酒貴,出街食野乜都貴架喇,覺得貴咪自己喺屋企蒸燒賣飲啤酒囉,不過記得洗碗
演員嚟架傻仔
你見我有開po 狙擊咩
咩我地班窮撚呀
定你先係窮撚呀 你尋夜有去食左? 有無加多5蚊落兩款辣油呀?
呢個世界有樣嘢叫branding
你可以覺得呢件產品貴
但market force會話俾你知普遍人覺得件嘢貴唔貴值唔值
iPhone貴得嚟市場上一大班人覺得佢值,有炒賣value, 有resale value
同理,燒賣加自家辣油依家都有班人覺得有value, 至少會買嚟試,生意角度嚟講已經成功咗
好過班cctoy 喺屋企鳩屌人地啲貨係屎係垃圾,智商稅唔值咁貴,寧願去七仔食

外人一睇就覺得你班loser
廿蚊出街行食吓小食開心吓都咁多個post屌,好撚柒
戲院買飛睇戲不如喺屋企睇Netflix
出街食西還不如自己買意粉醬屋企煮
成陣窮酸味湧出嚟,十足十上流寄生族果班窮酸撚樣
行完 k11 去食下野飲下啤酒吹下風 hea 一陣,其實幾舒服
有睇套戲,好貼切
去得就預咗消費
我表達得唔好,我意思係個夜賓州
踩港撚特點
踩港post就圍爐咩數據都唔洗一齊笑
讚港post就要攞最數據去證明
你支持即係助長lo, 加多d你食多d開心晒
但有兒登仔話無咩旅客嚟
香港旅遊無人吼喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞