「尖沙咀夜市」人流多同20$燒賣極速賣哂,大巴車落連登仔到!!

927 回覆
345 Like 151 Dislike
未出過街定係未拍拖睇過戲?

戲院啲燒賣汽水仲貴

連登仔如果條女跟着你,呢樣又唔食得嗰樣又唔買得同你出街真係慘(如果有)
戇鳩仔食廿蚊買粒燒賣叫見識世界
識衝出香港先講啦
搵錢搵得多就=唔比講值唔值

唔好為講而講喇
你做product都要格價架喇
肯定有
唔信你入去aco啲post睇下
唔夠人講就叫人光復香港

講一講低端人口就利申晒加拿大人
第一次見人比人講兩講要撻國藉
等我仲以為你會開個銀行戶口叫我收聲添
型到咁 得唔得架
好明顯好多人都覺得貴先咁多人講啦
都係果句貴唔貴好相對,你有權話唔貴,其他人有權話貴,點解一定要全世界都話佢唔貴呢
你唔好同人擔心無咗廿蚊有無錢開飯啦。就算係難食,人地咪當打個卡笑鳩自己中伏同fd開心share囉,廿蚊志在湊個熱鬧姐
連廿蚊都唔捨得好難信你出去有幾洗得錢
可以講
但建議高質少少
價錢係一個比較點
食物質素 獨特性都可以係一個比較點
師兄睇得透
慘過你乜都冇得撻淨係我圈子我識人我朋友乜乜柒柒
好明題好多人覺得抵所以先咁快賣哂啦
你有權話佢貴而事實上佢賣得哂
無迫你地覺得佢抵,但想你地明白佢係有呢個價值
佢條死賤種不嬲弱智,理虧就撩人打泥漿摔角
我點解要擔心?年宵都貴架啦,咪年年有人去。
我只係話世界上好多嘢我都覺得唔值,但總有人一窩峰咁去,都唔會影響我對件貨品嘅評價。
我只係想屌人哋話唔值就係窮撚
之後就攻擊人咩學生窮撚個啲蠢閪
二元到極點

依件事你問我嘅話
我只係可以話
遊客區嘅嘢都唔係for你地當地人喇
計埋成本可能真係廿蚊先回到本
你唔幫襯咪ok
我無咁得閒,建議你cap定圖先
點會呀連登狗網上大男人者
地攤經濟救市
可以計人工咁厚道
啲連登仔計成本不嬲只計食材
現實對住條囡就聲都唔敢出咁去買燒賣
唔好話搵得多 普普通通幾皮野
應該都sense到依d場廿蚊4粒就算偏貴都唔係咩大新聞
同埋覺得貴都可以照買 因為唔肉赤...
正如迪士尼隻火雞脾 個個都話貴 但一樣有人買
Hebe = 賤種踩港撚
香港越仆街 佢越開心,反正佢做youtuber 唔使返工
咁睇重佢其中一個攤位有咩用
大環境經濟有改善先講啦

咁政府唔好再抱怨香港人唔洗錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞