「尖沙咀夜市」人流多同20$燒賣極速賣哂,大巴車落連登仔到!!

927 回覆
345 Like 151 Dislike
有班人硬係唔想啲夜市搞得起 梗係係咁吹話無人去 係咁踩啦
唔好講夜市
係乜都要唱衰

都唔知香港差 會有咩得益
連登仔今次圍爐屌哩個夜市真係幾好笑
佢哋唔需要得益,佢哋只係唔想見到其他人歡天喜地
Marketing 野點都現到幾星期
政府當展銷已經唔撚洗小販牌啦 你條大陸仔第一日嚟香港? 問有冇小販牌就覺得自己好醒?
連登屌果班都唔係消費果班人
連登cctoy 窮閪撚有錢出街食
返屋企幫老母鋪報紙開飯,或者三十幾蚊屌個兩餸飯算啦
連登小眾從來都唔係出面堆鋪頭嘅target customer
諗多個藉口

3. 廿蚊燒賣係屎
你班人全部都係食屎大
七仔燒賣咁抵都唔識欣賞
係 勁撚好笑 自己又做唔到又屌人overpaid 賤種心態
最慘佢地真係以為自己係大爺
我地cctoy咁多人圍爐屌間舖 聽執笠啦
開口埋口果食嗰啲人戇鳩 cctoy真係全港最高智商社會精英既圍爐專區嚟
你真係好柒 成隻狗咁喺到吠
好多正皮 連登到底有幾多社會垃圾 怪唔知咁多人屌社工老師
7仔燒賣都智商稅啦
我買一包金龍返屋企蒸 裝滿個公屋鐵兜大大兜慢慢食
呢班人咪就係早幾年日日口響響講咩「我真係好撚愛香港」果班傻閪
已經有條乜鳩想屌Tiffany 傻閪衝咗出嚟
香港咁細 已經係超多景點超多野玩啦 傻閪
7仔難食咁多
又摑cctoy
20蚊燒賣傻閪仲有4粒辣油燒賣食,話晒都上過咩燒賣關注組
JPEX傻晒就廿萬廿萬咁掉落海,水花都無得睇,資金流向都trace唔返
可比性?
小販係你捉? 你覺得政府帶頭搞依啲展銷投得比擋野 佢會事後捉? 做咩姐你
鳩行望海唔洗錢
完美還原cctoy 老師又贏嘅氣勢同心態
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞