「尖沙咀夜市」人流多同20$燒賣極速賣哂,大巴車落連登仔到!!

927 回覆
345 Like 151 Dislike
Cctoy: 唔討論得ga

又炒車
笑撚死真係
其實啲人想試咪買囉
$20 好多咩?
留港就係藍尸賤種
人流咁旺,Musea可以加租了
老老竇竇
燒賣果檔夜市係K11搞,唔係政府果三檔夜市
出面都有人話間嘢係自己人小店
班cc toy 係都要攞七仔呢啲集團連鎖店嚟比
寧願吹奏七仔都唔撐吓小店
https://lihkg.com/thread/3508859/page/1
d baka yellow只可以另外開post圍爐繼續打飛機
你啱你啱,20蚊我真係比唔起
seven間鋪搬到去海旁一樣賣到5蚊粒
問題係唔得丫嘛
我連樓都供完囉
燒賣呢單嘢柒咗嗰班,去迪士尼一定唔俾條女買嘢飲,之後眉飛色舞咁分析百佳1.5L可樂先賣15蚊,條女黑晒面,佢仲喺度口upup 幾個cliche on9先買,壟斷可恥,智商稅…
你啱你啱,佢粒燒賣真係勁正舉世無雙,不過前面啲巴打講得好啱,20蚊我真比唔起
賺咁多記得交稅
其實個班日日錄音機咁講死城死場、美麗新香港嘅人
根本就係d輻射樣酸餿毒撚,邊撚度會有女肯埋佢地身
平時有出下街都知度度都多人到爆
佢地明點解無囡未
有都唔方係正常女仔
新世界等左呢個機會好耐
用左咁多錢請打手要老破了
真啊,行晒成個尖沙咀得佢有燒賣賣
你咪試下同你女神分析成本輪
叫你買支水都要行幾公里搵間惠康唔去就近71買
唔係講笑 禮拜五Day1夜賓周去K11佢真係拍緊片
燒賣呢單嘢柒咗嗰班,上HMD用請埋條女做藉口約左條女(9成肥婆/老女人)去迪士尼一定唔俾條女買嘢飲,之後眉飛色舞咁分析百佳1.5L可樂先賣15蚊,條女黑晒面,佢仲喺度口upup 幾個cliche on9先買,壟斷可恥,智商稅…轉頭條女扮有事走先,最後上連登大屌特屌:所有女人都係貪錢臭雞
同d藍尸話19年遊行有錢收一樣咁撚戇鳩
條女行行下夜市聞到香味想食燒賣
我一定會叫佢一陣行完夜市先好去7仔食燒賣啦,慳返十蚊呀大佬!
首先個班撚樣就唔會有女係hmd揀佢地啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞