「尖沙咀夜市」人流多同20$燒賣極速賣哂,大巴車落連登仔到!!

927 回覆
345 Like 151 Dislike
師兄識野
你俾人秒撚咗
呢度好多香港人,但好多人覺得唔貴。
你點解可以代表全香港人作出呢個結論?

同樣地,我覺得果部相機點睇都唔值呢個價,對於一個香港人,佢係好貴既相機,咁得唔得?
始終窮人都係佔少數

好多香港人都係好有錢

20蚊小食都要攞嚟講咁耐

未睇清楚以為賣200 有咩咁大件事
學你話齋貴唔貴每個人有唔同觀點,你覺得唔貴就去買,我覺得貴就唔買,就算賣晒唔代表覺得佢貴的人有問題,同埋亦都唔會令到覺得貴嘅人變到覺得佢唔貴
就好似入主題樂園有啲人永遠都唔會食野,睇演唱會永遠都唔會買佢杯啤酒,就係覺得佢貴過出面,呢個諗法完全冇問題嫁wow
係咁架啦,條友出名打J就叻,出到現實社會成碌傻鳩咁
都唔係而家,之前大埔有間燒賣出名難食,都成村人衝去打卡。弱智同人多從來無衝突。
但係依家個case係屌1萬蚊買iphone交智商稅
同樣價錢android機可以買5部咁樣喎
錯,窮人係佔多數,連登更加係大多數
算啦你

得閒出下街,見識吓世界先
美國佬又來搞事
下次加價一倍
20蚊4粒燒賣係林瑞華 黎xddd
我無loop,咪駁你佢賣哂=有需求=係好抵
你條窮撚仲有咩駁?事實擺在眼前?
連登仔:月入50k
又係連登仔:20蚊燒賣好貴,7仔燒賣已滿足
唔知樓上班有20蚊咁多錢既大富豪食完又買再買呢
講到咁底咁實惠,燒賣又大粒辣油又好食應該會好想覆桌,可惜我20蚊都比唔起啦
應該就係了
移民撚每個月比幾千蚊電費同交幾成稅搞到廿蚊燒賣都嫌貴就最叻
616?
同一個人講?
自己個行就袋緊幾多都underpay 又辛苦又有用盛
人地個行 老師醫護fg3皮幾都眼紅到癲晒 話人冇料廢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞