「尖沙咀夜市」人流多同20$燒賣極速賣哂,大巴車落連登仔到!!

927 回覆
345 Like 151 Dislike
同樣地一堆人覺得20$燒賣正一樣
各花入各眼
咁賣晒20蚊的燒賣係唔係可以救到香港經濟?尖沙咀夜市係唔係一年開足365日吸引世界遊客?
jpex 係騙局,啲人入金係因為以為會有20%回報,而唔係心甘情願俾人呃。而家燒賣係咪俾完錢佢唔出貨先?咁都可以拎嚟類比…
尖沙咀嗰個位正常星期56日晚都多人啦,之後去灣仔海旁都咁多人就真係勁啦
唔送bno pr, 唔開條新stream都走唔到,
target係超巿uber eats都包入精英,
港豬打到成地精
啲腸一早買曬
熱狗一早賣曬
唔係cctoy對住啲商場清零打飛機咩
佢哋真係好笑

係依啲人傾乜野都要分輸贏咁
你睇清楚先啦,你緊係可以覺得貴我無覺得有問題,而家係市場唔覺貴賣哂. 咪即係市覺得值.
中產以上走曬
外資走曬

20蚊買的不是燒賣
係買 話題
200就要諗諗
你先入為主認為呢個係所謂市集做咩?
你先係打稻草人,事實上呢個市集都唔係恆常出現嘅嘢,附加左特別價值係食物上邊
兒登仔要求商家佬只可以賺最低工資人工
否則一律當黑店
點同呢,嗰部相機拆開睇都真係應該賣果啲價,$20 4粒燒賣就真係好貴wow
我冇任何意思話佢有問題,大家明買明賣同尖沙咀嗰度一向多遊客賣貴啲俾啲遊客都好平常,不過對於一個香港人嚟講就真係好貴,兩樣嘢冇衝突
賣得貴 市場覺得佢唔值 自然會冇人買/將佢淘汰
但事實出黎係咩 今日大排長龍 賣到停唔到手咁

咁個市場已經話左你知值唔值 貴唔貴了
我諗啲勁人又唔洗大大聲同你講佢走咗嘅
你本身咩人咪識咩人囉
呢個同咩地區冇咩關係

呢段野幾時有講佢地用救生艇
再者乜原來用得救生艇都唔可以係勁人

加拿大人閱讀能力同邏輯能力都勁啲
土共好驚精英逃亡去倉庫番
上連登開post帶風create 反效果
即大紅
有需求唔係代表抵,但而家一早賣哂就等於市場價格過低囉

你唔夠人講剩係識出口術人身攻擊,成個文章無內容,打幾多字都無用
真,如果當時有地方買rx1r係一萬蚊,我唔會喺Sony 比2萬蚊去買
因為廿蚊根本就平到唔值得要去思考值唔值呢個問題囉
為咗個廿蚊糾結咁耐真係笑撚死
邊似你咁叻,靠人墊屍底先有得潤,光復靠你地了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞