聾左一隻耳

317 回覆
2647 Like 16 Dislike
屌 我都有以為穿撚咗,原來咁多人都係左邊有沙沙聲
我明,我有輕度弱聽,有時都要扮比反應,然後你同個正常人講番你會咁,佢會話:你比d 尊重,問番人講乜啦 ...
declare 左會有咩分別
我覺得係lor,應該個測試員係隔音室外避免影響
不過我去過幾個地方做測試都係呢種格局
耳嗚99%
請問用咩獨特方法去分,槍game方向
未死喎 Ching
我都試過突發性耳鳴
可以鳴到瞓唔到教頭痛
去睇醫生check完又唔係發炎
睇埋聽力測試都係話喺正常聽力範圍內
佢都係話可能係心理壓力嗰啲
跟住食返啲藥過一排就無
嗰陣已經ff緊聾撚咗之後嘅生活係點
留名
因為小弟之前有段時間都係咁聽到啲電流聲喺耳到
我都同你一樣係咁
用緊edge
而家睇親d長文都會copy去隔離比bing gpt總結 同chatgpt差唔多
有時聽到d 煲蓋或敲擊聲會感到卡卡聲,有種包住豉膜既聲,但非常間中先係咁,都好幾年
好好保重🙏
漏咗:
報政府工寫明嘅,佢一定要in你。in咋,唔包請,所以嘥氣。
搭完飛機過左成個月,但右邊耳仔仲好似塞左咁
我都就黎一邊青光眼
我都係 其實社交真係好受影響, btw 有無師兄做緊工程 想請教下有咩post係適合 或者轉行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞