[KPOP] K-POP 2023討論區 (41)

1001 回覆
5 Like 20 Dislike
首歌點樣?

利申:未㩒入去聽
Stray Kids李旻浩、黃鉉辰、金昇玟發生車禍

JYP方面表示:「Stray Kids李旻浩、黃鉉辰、金昇玟20日結束行程回家的途中,所乘坐的車輛發生了車禍。事故發生後,三人迅速前往醫院進行了精密檢查。雖然成員和同乘的職員都沒有受重傷,但都有輕微的肌肉痛和挫傷,醫護人員認為暫時需要保守治療。」

因此,李旻浩和黃鉉辰的米蘭時裝周機場行程和金昇玟的生日YouTube直播被取消。所屬社表示:「因為突然的消息讓粉絲們擔心了,對此很抱歉。我司將優先考慮藝人的健康,會竭盡全力讓藝人盡快恢復。」

可惜
@stray kids狙擊手
去唔到Milan fashion week
辰辰冇得同troye做愛
出席Gucci活動的代言人
個髮型
見過全小娟素顏就知差幾遠
21日,據多名歌謠界相關人士透露,BLACKPINK成員ROSÉ與YG娛樂公司簽了續約協議。 據悉,剩下的3名成員JENNIE、JISOO、LISA將與其他公司簽約,但1年中有6個月進行BLACKPINK活動的"分開又一起"戰略正在進行最後的協商。
估唔到係走三個
三年都未必玩到六個月啦
lisa食哂死貓 比人鬧左咁耐
基本上咁樣講好難會重組
一年分一半比你團體活動?
平時有咁多團體活動咩狂開演唱會?搾取最後利益
偶像團體喺演藝界地位好低
轉型做演員嘅話,最終都要放下偶像團體身份先得,唔通連做演員都只可以做偶像人設咩?
拍套迷你劇閒閒地一年半載,而家叫佢哋一年分一半時間團體活動,咁即係唔使做演員啦!
我覺得除咗SJ之外冇乜邊隊會真係部份member 轉公司之後都會定期comeback雖然赫海都係啱啱走
約完左,YG 仲有乜牙力要佢地咁做
新公司點會比你有呢個附加條款
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞