[KPOP] K-POP 2023討論區 (41)

1001 回覆
5 Like 20 Dislike

有演員男朋友可能會好啲
弱智咁款
blackpink如果唔係靠yg包裝真係可以紅到今日呢個地步咩其實幾期待佢哋唔續yg唔再做idol 單人活動可以點發展落去 直接做fashion kol發揮自己啲影響力??
韓國人不嬲叫佢地做CELEBRITY
降都有人吹奏啦
耐唔耐影下雜誌 代下言
屌根本同佢地而家一撚樣
駛撚留係yg咩
講緊BP又拖人落水做乜鳩?
講真靠實力空降同偷野又唔使還 邊個唔想?
低級引戰?點為之賣情懷 
幾隊都出到碟,開fan meeting/concert,上埋綜藝,空幾星期行程出嚟,咁都唔計cb?
而且infinite 拎埋版權,公司都開埋,唔會得一次cb

以前是但屌一團,應該都會幾百字罵戰,而家真係當二代fans死晒
戴返頭盔先唔知道Infinite 有自己公司 如果好似Highlight咁都唔錯
女團方面都唔講Kara Tara 呢啲唔知仲會唔會comeback嘅
少時隔四五年先cb一次 十週年之後要到十五週年先回歸一次唔叫賣情懷 係咪要好聽的叫俾fans嘅禮物
好明顯八個member都轉晒型咁濟 重心同主業都已經唔係做idol啦 有咩好拗
Karina去BLACKPINK演唱會的原因:和智秀歐尼變熟了,智秀先聯繫了Karina說喜歡Karina
原來是親近的關係,支持美女和美女的友誼
咁的確唔多人跟二代男團跟得咁貼嘅
失蹤人口李成烈都同張東雨一齊去上聲樂堂
仲勁勤力開live 終於唔再日日去打golf
Idol第一次電視live俾咗Mnet

本身都2年先comeback一次
講到佢哋好多團體活動咁
喺yg咪又係拍廣告多過唱歌
Fyi
Infinite開咗Infinite Company由隊長做社長
啱啱喺韓國日本台灣澳門都開咗concert
黎緊仲會keep住有團體活動
始終男團有軍白期 可以再團體cb好難得

好難聽
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞