[KPOP] K-POP 2023討論區 (41)

1001 回覆
5 Like 20 Dislike
新歌
雖然NMIXX❤️‍🔥接近所有sidetracks都好好聽
仲終於有正常 + 高水準歌 + 好聽主打

點解可以咁靚
六個妹妹又出嚟摧毀kpop
勞煩大家忍返一頭半個月
MIXX UNIVERSITY 幾Epic

https://youtu.be/CdZN8PI3MqM?si=mft0FeRpTeZGFKzP
似Riot啲歌

NMIXX❤️‍🔥 咁唱得
希望出多啲 重樂器Epic多變化 歌
講到好似華納想同attrakt搶5050 結果轉頭同華納喺美國出本合輯
上面橙色嗰本專輯就係attrakt同華納一齊出
既然個代表同華納咁fd 5050又點靜雞雞過檔去華納呀

當時係個法院唔畀5050拎新證據 所以只用file complaint嗰陣嘅證據係唔足以即時判injunction
法院而家淨係駁回咗個injunction 合同終止嗰邊都仲未判
你唔好趕住衝出嚟燈啦
佢唔係諗住要5050賠違約金+製作費嘅話 咁佢呢個時間點印啲鳩嘢出嚟做乜鬼 嫌錢多冇定洗?
佢轉名已經好危險
見到佢轉名果日 我屌左出聲
你自己聽返條錄音咪講左係安聖日自己同華納傾
ATTRAKT係唔知呢單野 同埋一開始ATTRAKT開聲明就係屌鳩華納先
你google一search fiftyfifty都見到啦
之後先知係安聖日係到搞呢搞路

同埋同華納有幾frd呢 大家都係合作關係
合作過就frd? 大家都係睇錢搵錢姐
華納要人洗乜靜雞雞 直接同代表傾啦
個陣華納就以為安聖日通知左ATTRAKT先同佢傾
因為個陣安聖日係負責5050既外包公司

我比較想知5050仲有咩新證據可以拎出黎打官司
明明呢場官司係5050申訴先 有咩證據未準備好?

講到底其實安聖日係最終幕後黑手 呢單野9成9係安聖日煽動5050同佢地老豆老母架啦
條友衰撚到D社都查9佢爆埋佢大鑊 首歌原來9千蚊美金買返黎 仲要報大數用1萬美金買 食左一千
買完歌仲要寫自己同自己公司食左9成著作權

再講埋本野 呃fans就梗架啦
你話係咪用黎加大製作費等佢地賠多啲就見仁見智

本身80億製作費都賠唔起架啦 就算佢真係要5050賠都一定收唔返80億
有冇必要搞咁多野又要搵人設計又要搵廠印本垃圾為左要佢賠多啲
你睇佢打官司打左好個月youtube ig有冇停過5050啲官方ac更新

我只可以講公司唔做宣傳佢食屎呀?有人科水你都要做野架
Hanni都係繼續黑髮 唔好搞咁多嘢啦
先摷!
你好狠毒…
【熱貼】RIIZE的音源是真的很好…

Melon Top100已經登上39位了🎉
我們公司暫時完蛋不了
熱帖:跳Alcohol-Free最終宣佈罷工的Mina

gi持
25日所屬公司IST娛樂表示,Weeekly將於11月1日發行第5張迷你專輯迴歸。
YG回應智秀xJennie各自成立一人公司的傳聞,”是否續約還沒有決定”
又話10月
講到咁即係續唔到啦
跟住又推Lisa 出嚟做擋箭牌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞