[KPOP] K-POP 2023討論區 (41)

1001 回覆
5 Like 20 Dislike
髮尾似
媽媽又填詞
乜撚野on9外國左膠搞到自己粒星喺中秋亞運冇乜人睇idol嘅時候上曬韓國新聞
屌那星十五年嚟第一次有自己出嘅正規固定團綜可能要俾歐美sw搞到收皮出完呢次ep1.3唔知幾時再有下集
key 隻mini 2準備嘅contents應該都要postpone
可能仲要搞到李泰民solo都要postpone
歐美豬真係好撚倒米 知唔知幾撚難先有團綜
https://youtu.be/uAAVpUx7BvY?si=4GvM6_9nF22meX1I

聽日直播有NewJeans❤️‍🔥 & STAYC❤️‍🔥
支持liza sis勇敢express身體自主權💅🏻
大巴大巴車埋去班父權獸度
好樣衰
oppa脫衣: oppa 粒lin好粉好想俾佢屌
女人脫衣: 賤婦人有星唔做做雞,LV太子爺得個幾個臭錢
https://youtu.be/mOw9anuMhuM?si=MvOOFpciYLLhtGah
NMIXX💗 祝大家中秋快樂
[張元英今年也不參加高考]根據News130日報道,張元英將不參加今年高考和保送考試。

經紀公司曾表示:"將根據張元英的意見,決定是否進入大學。" 張元英計劃暫時集中進行IVE活動。
根本就巴打之間咁講笑多過有心歧視 好似去完旅行笑你曬到咁黑 黑到成舊炭咁 又可以搞到班左膠高潮
返中國高考985啦
永遠支持同擁護女性除衫既自由
Exactly 如果李珍基同金鍾鉉喺到都會跟埋一齊笑
仲要本來大部分東面嘅亞洲人都係追求白淨啲嘅膚色
笑朋友黑咗係好正常嘅事
年中見崔珉豪已經白返少少
即係拍呢條有爭議嘅content嘅時間
年頭見崔珉豪嗰陣仲黑啲
Wuli rocky肯嚟香港開con未
如果講笑話個fd黑就會有爭議 咁算唔算班左膠默認話人黑就唔好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞