[KPOP] K-POP 2023討論區 (41)

1001 回覆
5 Like 20 Dislike
唔怪得hybe唔畀粉絲影相

金赫拉?
https://youtu.be/8QY4oroSUpc?si=DC4cjT7GPCfoOTJ2

aespa成員Karina首次為少女時代徐玄新劇《強盜之歌》演唱 OST

aespa成員Karina透過為Netflix原創影集《強盜之歌》獻唱OST展示了她非凡的歌唱才華。

在9月22日,這部受好評的戲劇系列首次上映了由Karina演唱的OST《悲傷華爾茲》,這一值得注意的首次登場標誌著她在戲劇OST世界的首次個人冒險,是這位偶像職業生涯的新里程碑。

支持

專業都影都救唔到
好似隔離女明星做義工探訪咁
舞曲,但首歌有啲怪
好災難…佢真係唔可以放棄用兩條嘢遮住塊面
左邊束完見到肚臍,右邊嗰個條裙束到上胃,件衫推到對波上膊頭

金髮都係小元美啲
對腳同上半身色差大到咁都仲出相
真係災難級
https://twitter.com/pledis_17/status/1705465518164255231
200萬中國銷量既韓國男團, 玩到去長城做宣傳, 唔驚出事?
kaylee實力ok 但個樣太𡃁妹 放入個鬼妹團硬係有啲格格不入 韓妹妝都幫佢唔到
下出唔到道?
睇完最尾幾張相諗左成日好似一個人
原來係似達哥+張惠妹
我們YG要完蛋了
公司得返gd呢隻老不死pussy emo boy aka 韓版tommy
走個核心?
如果係真 唔怪得早兩日話要delay出道時間...
230923 Weverse公告
你好。

9月23日(週六)在雅加達舉行的「SMTOWN LIVE 2023 SMCU PALACE @JAKARTA」中,Red Velvet IRENE因狀態不佳而缺席,特此通知。

很抱歉因為突然的消息造成的麻煩,但這是為了IRENE狀態狀態與充分休息而不得已地做出的決定,請粉絲們多多諒解。

謝謝。

Red Velvet@Weverse
有小紅書姊妹起泰國遇到sana,仲借走左把遮

去米蘭咁多人
點解要揀啲奇怪嘅Po?
Po返啲美麗嘅女孩唔好?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞