遊泰國叫車質疑「差點被賣豬仔 馬來西亞男 司機打可疑電話

460 回覆
861 Like 7 Dislike
當你去到 KK 園有個司機全家資料都冇用
咪係,人都去咗kk園,有咩到時留返同個軍閥講
越吹越大軍閥

由頭到尾就係中國詐騙集團呃其他華人
之前果D大部份係自己貪錢過去做!之後發

展到棟人過去!依家再發展到夾人過去

香港果幾個!有D就貪快錢 fb果D!

有一個係中左網戀 比人棟過去

之前上左東張果個聲稱自己比朋友昆左過去

話之後聽到槍聲 就冇再見過佢朋友

佢最後成功番左香港 但最近係澳門比司警捉左
不嬲都係當地軍閥話事架啦你on9定點
你俾人捉走啫

睇黎你要再搵下相關既新聞睇
咁你咪去囉!冇人阻你
tvb 主流意見係話不存在人口販賣, 國家已經聯合緬甸政府打擊左電騙, 兩星期前押左2千人回中國服刑

你同d 香港人講有kk 園

話個緬甸政府都係黑暗, 叫佢唔好信電視洗白

咁咪即係叫佢關心政治, 呢d 人要俾「緬甸」佬電佢條j 先會醒架
扼去打工既就知你消失都無咩人理
隨機捉遊客捉著有勢力人士根本即時成區唔使做
唔好話咩大人物X二代
黎個歐美藉華人佢都麻L煩
園區班友玩到咁耐點會咁唔小心
緬北民族地方武裝控制區呀!on9仔
其實點解唔直接核平呢d垃圾地方
之前已經捉左個中科院博士大陸果邊即時

跳制
所以佢地要睇你乜野國籍先做野,得罪美國真係玩完
捉?

張繼效畢業於中國科學院地球環境研究所,博士研究方向為古植物。其女友楊女士告訴內地《九派新聞》,張男家庭條件一般,一年前他因炒幣虧損,背上幾萬元債務。偶然間,在網上看到一個新加坡的翻譯工作,薪酬很高,就打算「先過去看一下」,不料最後被騙至緬甸KK園區。KK園區是一個位於緬北的詐騙園區,被指控涉及人口販賣、強迫詐騙等。
咁快踢爆 唔好激到佢跳掣啦你
除非咩太平洋島國/非洲垃圾國家姐
唔係咩國藉都可以有泰國緬甸唔想得罪一定要救既人
點會搏, 摔下D豬仔搵frd撘frd長玩長有咪算
E家擺明班豬仔多數係垃圾人口先無咩國家做野姐
去旅行既遊客就唔係咁話
師兄多數call 咩去芭堤雅?
我打算Klook kkday book 機場接送 直接機場車去芭堤雅
係直接唔好去東南 同其他落後國家
去得都唔好搭的士 唔好去bar飲酒
點解係澳門比人捉咗有無details?
支港01死全家
你睇番東張西望果集
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞