遊泰國叫車質疑「差點被賣豬仔 馬來西亞男 司機打可疑電話

460 回覆
861 Like 7 Dislike
貪平啦肯定
倫敦會唔會收你錢啊,應該話敢唔敢收錢啊?捉一個有錢收架泰警
打你老母的
有法治嘅國家咪唔收囉
係自己走去apply詐騙工跟住中伏定係去旅行比人捉呀
班垃圾日日話金三角地區係世界最安全既旅遊聖地 日日都多人去玩又無事 係你玩先有事咋
講左三十幾年又話蝗語?
仆你個街維基都咁寫支那百度仲講詞源係香港廣東
你老母成版智商稅你唔L屌?
梗講咗三十幾年啦,因為你係支蛆嘛
同埋我有冇𨳒人哋講智商稅關你撚事咩
少啲人去重好 反正自駕遊買全保
一年去3 4次
講relax渡假feel點會用日本黎比
從來冇人阻你去
你話蝗就蝗呀
支那都認係香港詞源
Google打的過海、打的返工
大L把香港人用,now 100毛都用連登又有
仆你個街文化閹割物鳩都話蝗
支那人勁鍾意講仆街仔認埋做蝗語咯屌你老母
因為真係大部份人都冇事 但出事果少部份人

呢?提都冇人提下

結論就係泰國好安全!
見事主原fb post 啲留言
唔少馬拉人都用非法app
原來grab 係司機一接咗單就會即刻錄音
打你老母閪的

咁都唔relax?

定咁先有度假feel
露撚曬底仲扮乜撚野啊你
你提供下支那詞源既根據
係錯我唔怕認
唔好source 係trust me bro呀大佬
上面嗰條白咭嚟
支那仔係鍾意問問問
而家佢一定要嘥時間答你問題?
屌你就梗既
source乜撚野,同你係蝗一樣,唔需要證明啦
人地個世界地圖得日本,包容下
仆街
之前經klook book車曼谷去芭堤雅
個司機又係叫影相
程車我仲要唔小心訓着左
正常grab同bolt啲司機好少問你嘢,最多確認吓目的地啱唔啱,呢單如果係真嘅就鬼鬼地。
係二戰時美國軍隊嘅研究
係幸存轟炸機睇常見中彈位置 之後諗住喺個D「常見中彈位置」加厚裝甲去提高生存率
但其中一個有份研究嘅教授反向建樓喺「常見中彈位置」以外嘅地方加厚裝甲
因為轟炸機「常見中彈位置」中多幾槍都好 個D其實都成功返航
相反「常見中彈位置」以外嘅地方中槍就搞到成架機墜毁 所以幸存飛機個D位置冇發現彈窿 因為中咗個D已經死咗
所以你以為好少中彈嘅位置先係要害 個D位置先需要加厚裝甲

但係所有人睇到架幸存飛機上嘅彈窿都以為個D位特別容易中槍 個D位應該要加強保護

亦即係話套入呢度個情況
你去泰國旅行完返到香港 你係幸存者冇出事咪覺得泰國好安全
但俾人捉去KK園區個班人返唔到來同你講泰國有人賣豬仔 你咪唔知泰國好危險
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞