遊泰國叫車質疑「差點被賣豬仔 馬來西亞男 司機打可疑電話

460 回覆
861 Like 7 Dislike
掛住本bno喺心口隊草好chill
係泰國街邊一條友揮手叫的士
講完目的地就照訓覺
曼谷咁塞車慢慢訓
中意可以上車影低車牌同的士證相
無人知你係咩國籍
唔好著象啤背心,象褲

Bolt同Grab司機睇到乘客係外國人
冇事既,岩岩先泰國番黎
好安全
啲紅點係轟炸機生環者報告返架機邊度中彈

點解咁搞笑淨係某啲部份多紅點?

因為中要害嗰啲機員已經死曬無得報告

依個就係「幸存者偏差」
咪警世下
要check 就一齊落車check
移動的美金呃到一個過去你驚無錢收?以前呃下你d旅客錢搵得幾多,呃去kk園就大生意啦仲有台灣日本同支那一早叫人唔好去東南亞
去睇返原文, 塞車個陣開到車尾箱拎走埋
Klook kkday ok啦
我就搵一個芭堤雅既香港人叫炳嫂book
上Fb就搵到
佢所以咪問邊度黎
專呃香港台灣支那就得
歐美日韓唔攪咪冇事
依家情況係你同隔離鋪都係做飲食
本身隔離鋪好唔好生意就唔撚關你事嘅
但你又發現到原來佢係你到偷食材
咁你重會唔會由鳩佢偷
依家係檔KK園區有錢分返比泰國就隻眼開隻眼閉啦但咁樣個成本咪太撚高
咁隔離鋪發現我自己去買都係收五蚊 但我搵人去偷就要比十蚊 衰撚咗重要幫個賊勾埋膽保
咁佢不如正正經經去買咪重好
周街都係傻閪如果唔係啲電話騙案一早執撚曬啦
垃圾國家
果隻blocked user黎
五毛認證
又咁講,香港都大把呃鳩遊客錢嘅的士佬同藥材舖
香港夠成日話要吸遊客,想做好個名,但實有害群之馬
連香港都咁樣,秦國呢啲更加唔使講啦
你冇睇新聞,之前前有個香港男仔返到黎話屋企人報晒警冇人理
係咪上左東張西望個個仆街
產業鏈分工識唔識緬甸柬埔寨一早知自己個名臭左,根本無人黎,咁咪去泰國捉,泰警又收返份,咁泰國又有埋泰撚死唔信,窮撚又唔介意一車一車咁去大家都搵到錢,最後輸係女班泰撚炸嘛
00後? 金三角係種毒品既地方
有錢就去歐美喇
仲去日本玩咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞