遊泰國叫車質疑「差點被賣豬仔 馬來西亞男 司機打可疑電話

460 回覆
861 Like 7 Dislike
我都唔明!有乜好嘈?又冇人阻佢地去!

多D恐懼撚咪仲好 少D人同你爭食

一味話人抹黑泰國 你老味 要抹黑排隊都

未到泰國啦!
癡線好癲
痴線,當正人垃圾國家咁
你不如話警察會送埋佢去kk園
屌D傻鳩kol俾人揭發作野老屈都唔係新聞
一個正常國家, 都會叫人如果覺得有危險, 就首先離開現場先.
咁不如你話我知. 人哋喺架車道報警先. 泰國警察會叫佢點做?
你係咪覺得泰國警察會叫佢哋坐喺架車道遊車河, 等泰國警察嚟搵?
定係你覺得有其他唔垃圾國家既方法?
咪理條on9啦浪費自己時間
應該係白牌車唔係的士
泰國的士有個緊急制
連登仔最中意嘅白牌車
聽到你報警又咩都未做就真假點都放人啦
殺父仇人一定要捉你定你值幾廿億
抄L左number 備左案你有咩事佢都仆直
豬L到五條友咩外援都唔L線索都唔留條有咩可能
人哋FB 有講.
好似用咗個非法CALL車APP IxDrive
條友真係白咭嚟
白痴仔上咗
其實真係幾好搵
搭篤篤先唔驚ar
唔係自駕遊就唔好去泰國啦
成件事都係啲蠢人累事,點解咁易呃

第二樣再一次證明KK園為中港台而設,
第三樣再證實中國政府真係最叻扮唔知,由中國人當豬仔俾人劏
第四樣睇得出中國政府在國際舞台軟弱無能,保護國民能力都無

總結而言緬甸人睇得出中國政府唔會幫自己國民做野,所以咁撚猖狂

我建議係非洲建立緬甸KK園區,捉返緬甸人報仇
個九成都係你當, 自己作條數出黎屈一成, 咁不如話當五成自己過?
啱!你啱
on9
我睇左好多次 without prove 係咩事
但個人覺得喺香港論壇就打返中文
發生車禍 處理賠償與就醫
會唔會有個可能性係佢表弟車到人賠唔起搵表哥幫手賣豬仔
可能佢根本冇講大話
朋友條女比人一鳩車走左

好慘

之前FB個單 後尾箱未閂實 落車閂一閂
東南亞啲司機最撚仆街就係扮傻 成日上車同意一個價 落車叫比多啲
4,5年前我去柬旅行 啲司機已經好撚狼死開價
又老屈我哋去佢指定嘅餐廳食嘢 去到某啲地方又話你要自己行過去 總之去呢啲唔係明碼實價嘅地方就係心很累
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞