遊泰國叫車質疑「差點被賣豬仔 馬來西亞男 司機打可疑電話

460 回覆
861 Like 7 Dislike
我寧願俾人話出國少 都唔會想拎自己未來博
咁驚唔好出街? 到真係自己係kk園又點諗
日本有又點 , 捉左包機送到kk園?
至少唔會去泰國 因為泰國隔離係kk園
冇lock門唔畀走都算大命
just be vigilant when you are in other countries.....especially in countries with serious corruption issues.
Yes
都無機會生還 唯有搞大佢
有就嘈到拆天上曬報紙啦
似乎目標豬仔都係年青人
上年紀可能器官唔值錢
個啲叫雞仔唔會信㗎
竟然有 次次都去搵泰妹玩 冇留意
係邊有
fced?
邊到咁多韓妹仔
我至少識幾十人係咁
窮撚先去泰國 又污糟
去沖繩玩水食和牛仲開心
潛水又正咁多
就算黃色產業日本妹都正好多啦
抵班傻西死
而家講緊人哋係商業(犯法)機構

啲泰國司機都係有錢賺
先會幫手賣人豬仔
一切都係成本
話無事個班根本on9
要去我都唔會去泰國,拎自己條命博
出事個個唔係佢地,就當睇唔到,話根本無問題
又話入去既人都係抵死
如果真係有司機收幾萬一個人頭,肯撚定有司機會睇人去送頭入kk園
仲要政府唔會做野拉人,姐係擺明犯法賺錢
點解仲要博自己條命?
詐騙案同直接係泰國捉失蹤係兩樣野黎
我信有KK園但唔信會係泰國旅遊區無差別搞遊客
記憶中好耐都未坐過閹咗開鎖掣既車, 至少20年
以前啲舊式的士, 鎖咗既話, 枝棍仔會縮落去. 嗰啲就開唔到. 我諗安全原因. 呢啲鎖, 而家應該過唔到安全標準
睇錯 正職從事醫療器官行業
班on9會話睇唔到,個D人係抵死比人呃
會話泰國好安全
二來語言差, 捉返去都做唔到詐騙
油錢都蝕埋俾佢
而家揚晒咁易呃到豬仔過去搵大錢咩
梗係直接車啲仲去泰國以為kk園唔關自己事既傻尻去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞