遊泰國叫車質疑「差點被賣豬仔 馬來西亞男 司機打可疑電話

460 回覆
861 Like 7 Dislike
即係好似有班三唔識七嘅邪教徒,
多年嚟盜用我成家同其他人嘅身份,呃咗好多人,
而依件事裡面,有班被騙者叫醒少少嘅,調查過後,知我哋無辜,再澄清我哋根本唔識班老千,班老千仲屈話同我哋有血緣關係,又話佢哋係我哋啲私生子!

但有部份受騙者竟然唔肯承認事實,
甚至作埋故仔一份,企圖迫我哋班被盜用身份嘅人''認脹'', 話我哋收咗錢,唔認脹!癲到寧願我哋呃過佢哋!

依個世界真係有啲人唔肯面對真相,甚至有啲受害者,因為個人私慾,支持埋啲加害人!

一句講晒,咩人都有!

話唔定旅遊台某啲盲撐無事嘅人,都一樣,差啲中過招,都會話無發生過!
當人低能咩?
又會講得咁仔細,幾男幾女,咩國藉都講埋比人知!
個咩旅遊局似係夾埋喎!又一班人渣!
KK園要人
太恐怖,好彩你哋夠留神!
正職從事醫療器材行業
掃毒劇情
仲要無端端影相!
又唔係明星/公眾人物,點會搵你哋影相吖!
哇,勁恐怖,當啲乘客係貨咁賣!
kk 園真係中國人既威大發明
兩個都係窮鬼國家 賣你去kk園有乜出奇
賣1個嘅錢可能係佢半年人工
泰國不了
fun story without prove.
the prove is when your dumbass ends up in burma
你呢個情況我十年前都試過
明明同fd 坐兩架唔同既的士去目的地
但我個架唔知去左邊最後坐第二架先返到目的地
no record no video no voice prove.
check his facebook story and get more fun.
係咪用bolt,Grab應該唔會有事
實係咁啦唔比人落車又車去其他地方
ah yes the first thing you should do when your life is in danger is to whip out your fucking phone and start recording

cause who cares about getting the fuck outta there and saving your ass right? gotta make sure to get muh proof bro lmao
最近先去完
曼谷同埋芭提雅都有call過grab同埋bolt
個司機見塞車就會轉左行啲小路
好正常姐
連登仔: 我去泰國冇嘢喎,好安全喎嗰度

以前就覺得係兜路
而家就覺得係拐帶
有乜事即跳車係正常,自保最緊要
you can trust everything without prove for your needs , no problem
lmao lol hope you feel better
個司機唔識鎖車門,仲要開埋導行擺係車機比佢地睇⋯
應該新手黎
佢地算好彩
今次個司機有經驗下一批人就慘了
抵泰國一直都發展唔起嚟,東南亞講經濟一定冇泰國份
全國做野都係咁垃圾,一世淨係可以做其他發達地方嘅後花園

佢地應該唔明
而家好多 叫車要小心啲

早排先有支妹俾人迷暈咗賣豬仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞