[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard 01 , 王樣戰隊 27

834 回覆
4 Like 2 Dislike
打真係弱,打到完全無力水
如果係特登想突顯佢係新仔先打到咁,拉打又唔似會諗到咁高章
淨係kuuga嗰種會提到時間已經好難拍,唔係話冇人識度呢啲劇本,係現實拍攝好難就
冇架喇,而家要賣咁多玩具,對風格,故事結構同節奏有好大影響,好難拍返以前嗰種
野食普通,但係個場真係一流,想睇嘅玩具應有盡有,而且氣氛都十分好,好過嗰啲掛幾幅畫擺幾隻公仔就話自己係主題餐廳
個twitter 入面有通販link
你自己㩒
睇左士巴拿變身
勁撚型
Gotchard有力問鼎做令和Wizard
咁之前又唔係冇試過嘅, 龍騎,電王初戰都係柒下柒下咁
你肯定係wizard唔係ghost
電王設定就係拉打史上最廢
龍騎就本身唔想打但呢樣野係有鋪排
但呢套真係唔好意思睇唔到
https://youtu.be/ADPaxzB1g5g?si=k_8_JgSQDVrJnyrg
龍騎要計初戰嘅話係呢場啦
斷劍要走佬果場唔好計
WIZARD同GHOST主角都唔討厭先
GOTCHARD條柒碌見到就想打爆個MON
但GOTCHARD變完身識用關節技打交架喎
咁既樣都可以做到男一,係咪同事務所個老細有關係
剩講造型Wizard 靚過Gotchard幾條街
Got7男主只係地味左啲姐,普通乖仔樣

演技可以進步
係近年啲男主好得滯最差已經係飛羽真,但外型搭救
傻鳩又係到踩一捧一
長谷川暫時係我繼續追套嘢嘅動力

我真係覺得tv版做得好啲
劇透
睇完對比返 gotchard好似有啲過度演出咁 知佢要賣玩具 但係打戲好似好多無謂嘅位
同埋音樂唔掂 個戰鬥插曲細聲又唔夠清晰 啲特效聲差唔多蓋過晒啲音樂 而且啲音效好垃圾 簡單啲講就係冇氣氛
仲要喺出必殺前停咗音樂 可能係為咗集中喺玩具嘅必殺音效度 真係勁冇feel
好似近年都冇咩深刻印象咁用插曲 要數就係zio嗰陣agito嗰集識得用插曲 成個氣氛係勁正 推到最高潮咁
真,劇場版太濃縮又有啲野早左講
睇完第一集
又唔覺真係講到咁差
普普通通
不過似Pokemon多過鍊金術就真嘅
阿哥做嘅嘢係啱
君王者zero可以強制合體 量產=counter宇蟲大軍
復活一擊將軍=多一個強大戰力
本身見到口頭禪gotcha同埋啲ケミー已經係勁似pokemon
但而家又似古羅卡多啲

班小精靈一出黎已經搞到咁大獲,個城大災難咁,男主角黎緊仲要同佢地做朋友
係咪又會比人話套野三觀不正

鍊金術就表現到似魔法多啲,又唔似鋼鍊咁強調等價交換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞