[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard 01 , 王樣戰隊 27

834 回覆
4 Like 2 Dislike
終於睇咗Gotchard
有睇超人Trigger第1集嘅感覺
可能更加弊
尤其遇到個"大叔"之前個段劇情 男女主個段真係又亂又尷...
BTW
CLS 咁就比男主望到個秘密基地
我諗個老師一定日日定期洗吓人腦
女王對腳
爭d唔記得佢實力真係好飄忽
仲以為個主角一開頭比火車撞死
之後攞咗變身器,有多99日命
講真,一開頭小悶,好在佢之後推得好快,快到有啲跳
暫時ok,比想像中好
男主都無咩出戲位,演技正常,一定好過拖馬先
應該乜都冇填
要繼承家業世世代代做鍊金,所以水門老師問女主點解冇出路志願,女主講填同唔填冇分别
反而演佢個friend個位演技唔錯
都幾大鑊,第一集分幾次睇先啃得晒,色調同風格幾重ghost/saber味
男主角又係唔多討好
好似某個YOUTUBER
https://twitter.com/sentai_official/status/1698138262030991362

獸拳戰隊呢隻バエ
聲優 都係石田彰

烏蠅 --> 宇蟲王
重要岩岩睇完Geats
英壽又勁又型
好大對比
記得exaid開頭 level 1彈吓彈吓幾過癮

原形"水熊蟲" / 緩步動物 [學名:Tardigrades]
緩步動物係第一種已知可以係太空生存嘅動物
王樣第一集我係彈
因為故仔仲未展開,資訊不足
見到個主角話做邪惡既王就諗起中二病時王
佢大佬又成個真理之主咁
比想像中好睇
當年一心諗住要屌住睇,點知第一隻個節奏幾好,poppy好𠹌正,永夢一開頭演技冇咁差,係做左成年都冇進步過姐
第一集基拉一秒轉眼神嗰下好撚型 就係個下引到我繼續睇
睇完ace呢類靚仔型再啃返而家件傻仔型係難消化啲
拳頭都未識握+鳩嗌都好過拖馬,你贏囉咁
射精
係,exaid個look當年好驚嚇,完全係用準備食屎咁既心態睇,
所以當年真係愈睇愈驚喜
呢套got柒都係,完全無期望,已經比我想像中好
無你地踩得咁盡
紅色唔企中間

有次唱名比醫生打斷咗等咗20年終於報到仇
我覺得對一個新人,要佢做誇張表情係難過扮cool,
好似saber個女主第一集要佢做到秦沛上身咁,雖然笑9佢,
但對一個新人嚟講可以做到咁誇其實唔易
好似迅要佢扮細路變咗弱智咁,
蓮要佢扮好戰結果變咗噪狂
對新人我會比較寬容啲
你要拖馬做到佢咁誇應該死得仲快
諗起saber嗰三隻名都未必講得出既幹部
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞