[ViuTV] 《全星暑假 - P1X3L 5G上台計劃》 逢星期二晚21:30 (7)

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
iswim 嗰陣已經覺得佢仲好過edan

至少講對白我聽得明先
最尾嗰round明明唔使坐
徇眾要求facebook日後談都要坐
好似之前同jfft玩過,鳩up到玩錯哂,最終條片出唔到街
Edan 樣都冇佐治靚仔
仲要成9日谷住個樣做戲
佢都係上音擂同埋俾人洗頭算啦
完全唔明點解鏡粉眼中edan係靚仔過jeffrey
佢個鼻窿、口同牙肉都唔得
真係冇得比
Iswim班隊友個個都靚仔過佢
我覺得鏡對solo 緊張係應份,error 連193都會對自己solo 上心

可惜嘅係12個對mirror 呢個名好似冇哂抱負,同時啲fans 又咩都支持搞到啲團歌愈來愈hae
連登係咁諗

公海啲鏡粉唔係
證明佢地中晒毒,完全唔客觀
就係呢種毒性累事
想睇色狗色alice嗰陣有幾大秋
全裸mens talk OK
對白 + 表情(顏芸)+ 身體語言
佢個樣傳統靚仔就冇佢份架啦
不過有親和力 同埋玩樂器嗰陣都charm嘅
個人又幾搞笑轉數幾快
搞笑輕鬆偶像路線啱佢架啦
夾硬chok晒樣懶cool冇意思
公道講,唔係佢地對個名無抱負,係間公司都無諗住成團咁推
點解會有上下弦咪又係公司搞事
佢地都心知肚明係咩一回事
爺爺不嬲識玩,最激嗰次直情踢爆MARCA地下情
佢話鍾意ASHA係因為佢好靚
好笑在MARCO未識SICA之前,SICA聽到MARCO咁講已經呷醋
https://www.youtube.com/watch?v=zm-iDtor-Go
對我嚟講 而家Mirror似一個廠牌多過一個團體
其實好可惜 以前都唔係咁
其實Hanna都好靚
幾時邊集
佐治曾經講過阿爺連係屙緊尿既時候,都撮合緊marca佢地不過睇得出A0仲好想享受單身兩人又想衝事業,有野都變無野了~
撚到兩個hang晒機
爺爺70集先同席講完你專心事業就只會得返工作,去到呢個位席已經窒咗
追開一弦定音,呢集對所謂事業&愛情講得幾中
呢集都未算堅,困獸鬥先DRILL到佢地死
https://www.youtube.com/watch?v=vMJmTYLSljk&pp=ygULbWFyY28gc2ljYSA%3D
Anyway,有冇清開(8)傾住等SEASON 2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞