[ViuTV] 《全星暑假 - P1X3L 5G上台計劃》 逢星期二晚21:30 (7)

1001 回覆
11 Like 7 Dislike
(利申:對Ash同Winwin無特別喜惡,但覺得係呢個團體入面,係有佢地嘅化學作用。)

化學作用就係襯托P3+yolica先係最重要
啱啱先睇呢集 睇佢地跳返前傳有啲感動
嘩 要重睇啦
應該係策略性盡推旗下artist,Mirror/Collar/Error都係一線自然有自己一個節目,P5G應該係第二梯隊就一個節目,淨返嗰啲咪大雜燴俾佢哋出下鏡咁囉,咁大堆頭玩集體遊戲係最正常
真係睇住佢地大好想睇到佢地好紅、喺香港開好多場show

係,就係0:17嗰個
P1X3L 5G最好睇。全日制Collar只係七人版Dayday晴,純睇Ivy Candy Day Marf。夏之競技太多人,亂到仆街,仲要請埋花之戀做嘉賓。Mirror Error冇睇,唔評論。
星期四夏の競技,根本就係Copy TVB獎門人、濠玩夏水禮果堆遊戲節目,睇佢簡直浪費時間
應該係策略性盡推旗下artist,Mirror/Collar/Error都係一線自然有自己一個節目,P5G應該係第二梯隊就一個節目,淨返嗰啲咪大雜燴俾佢哋出下鏡咁囉,咁大堆頭玩集體遊戲係最正常

問題就係
我o地大部分觀眾本身就係唔想睇"淨返嗰啲"
咁佢o地玩唔玩大堆頭玩集體遊戲, 對大部分觀眾o黎講其實冇乜興趣
所以無論佢o地做乜, 大部分觀眾睇o左, 都必然會覺得浪費時間
當年oh my 7 god都有放上音樂平台比人loop
逆行星有乜理由唔放上音樂平台
想像到嘅唯一阻礙應該就係環球
oh my 7 god係環球歌手JNY做
逆行星就唔係環球人做
新老細都未有
正常人又走晒
即係而家比啲老屎忽把持住
點會咁順攤
發現色狗嘅 TIHWR rap甩咗一句
希望色狗可以多啲去村屋三樓炮房做多啲床上運動練氣
咪係囉 而家電話/寬頻上台咩
何況寬頻到期前半年都開始瘋狂打嚟啦
化返做藝人約 早2年討論續約一啲都唔奇
早啲用續約牌令環球履行承諾點都有著數
節目完全冇show到佢地嘅病態都幾勁
睇住MM730馬友會止住癮先
香港出歌表演點都要經環球,唔係份約簽黎托咩
依家咁樣表演已經係卡bug
唔好諗了
係魯生金生有良心有情有義對佢地好咋

如果純粹跟數字嚟決定捧唔捧佢地
P1X3L應該入咗雪櫃
咁yoyo季前賽o個首都冇放出黎喇
呢樣就應該關mkv/viu事
咁viu都要俾show自己啲artist嘅,同埋都想睇下有冇遺珠,有冇人突然彈出引到管理層同觀眾注意,呢個大雜燴冇乜好輸
有啲想喊
Viu其實都睇幾重佢哋
WinWin Sica都有歌出
Pixel又多節目拍
依個節目又有新歌 又排舞 海外出show
資源真係俾得多

應該佢哋幫公司搵唔少
係魯生金生有良心有情有義對佢地好咋

如果純粹跟數字嚟決定捧唔捧佢地
P1X3L應該入咗雪櫃

如果堅係"純粹跟數字"
就直頭唔會簽trash / 即刻壯士斷臂同trash解約喇
大嗌何晞賢可能冇咁尷
makerville搵到呢個灰色地帶係值得一讚
希望可以繼續照版煮碗
肯定啦
所以makerville已經好好
死捧爛捧
方死你喺電視見唔到佢地
定係想幫yoyo留返個樂壇新人處女膜?
派咗就=當年女新人?
可唔可以唔派台但純放上音樂平台?
P1X3L成軍嗰陣其實viu / 大國未有而家嘅規模
嗰陣應該係想簽佢地但又唔想 / 無能力commit太多資源
所以先諗到分半份俾球記夾錢搞呢招
點知遇人不淑 歌嗰邊發展不似預期
我諗魯金都有少少覺得對佢地唔住,所以先開始係咁質啲節目俾佢地做吊住鹽水先

當然都要佢地自己綜藝嗰邊有俾心機去做 同埋做得多終於開竅
某程度上我覺得真係幫到佢地喺死亡邊緣開始爬返上嚟嘅位應該係七救星
當時仲係超大偶包嘅免費巴扮AV灰褲痴漢通街走
次次都玩限時粉絲,限時觀眾
節目完咗佢地咪又係打回原形
連你地班連登仔都一樣打回原形
感動條毛咩
本身以為係台灣個全明星運動會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞